België, Antwerpen14 oktober 2016, door Maartje

Black Smoke Antwerpen

België, Antwerpen, 14 oktober 2016, door Maartje

Black Smoke Antwerpen

Nog een adresje nodig voor een goede rooftopbar in Antwerpen? Noteer dan Black Smoke Antwerpen. In de winterse maanden kun je Black Smoke ook lunchen of dineren. Neem vooral iets van de BBQ, zijn ze heeeeul goed in.

 

 

 

Black Smoke Antwerpen

Black Smoke Antwerpen

Lááággggzaam gegaard vlees geserveerd in Stadsbrouwerij de Konick, aan het begin van de straat waar je voorheen de zomerbar vond (die plek is ook onderdeel van de Konick). Het barbecuerestaurant – Black Smoke dus – wordt ondergebracht in de centrale toren van de vernieuwde brouwerij. Met bar. Die bar komt op de eerste verdieping , op de derde verdieping komt het restaurant

In de open keuken worden de BBQ gerechten gegrild, gerookt of langzaam gegaard volgens traditioneel Amerikaans recept (oké, een beetje aangepast). Maar vis en groente zijn er ook. Alleen voor de avond? Neen. ‘s Middags kan er geluncht worden met sandwiches van allerlei (Amerikaanse) aard, op zondag wordt er – uiteraard – gebruncht waarbij één en ander waar mogelijk geleverd wordt door de kaasmakers (Only Cheese) en de slagerij (The Butcher’s Store) op de begane vloer van hetzelfde pand. Alleen gesloten op maandag en dinsdag.

Black Smoke