Nederland, Amsterdam3 maart 2024, door Demi Passier

Zo maak je je huis razendsnel paasproof

Nederland, Amsterdam, 3 maart 2024, door Demi Passier

Zo maak je je huis razendsnel paasproof

Voor je het weet is het weer Pasen. Aanschuiven bij paasbrunches, familie-uitjes en paaseieren zoeken it is (en schilderen! Die eieren dus). En een beetje feestdag vraagt natuurlijk om (een beetje) voorbereidend werk. Vinden we leuk. Dat bananenbrood mag weer gebakken worden (of afgehaald - guilty) en je wil ook vást dat je huis er gezellig bij staat. Geen stress: online bloemist bloomon neemt (bijna) al deze zorgen voor je uit handen. Oké, bananenbrood bakken doen ze niet voor je, maar de stylisten van bloomon hebben de handen wel weer uit de mouwen gestoken om je huis helemaal paasproof te maken. Want eerlijk is eerlijk, er gaat (bijna) niks boven een vers boeket bloemen in vrolijke kleuren en zachte voorjaarstinten (en vers bananenbrood... but that's us). Het enige wat je hoeft te doen is de kekke bloemen in een al even kekke vaas te zetten. Kleed op tafel, eieren in de dop et voila: je huis is hartstikke paasproof. Of je geeft een boeket cadeau aan de organisator van de paasbrunch!

Last-minute paascadeaus

Last-minute paascadeaus

Een last-minute paaspresentje nodig en weet je niet wat je moet geven? Geen stress. Zoals we al zeiden heeft bloomon de meest perfecte cadeaus om te geven tijdens de paasdagen. Kies op de site van bloomon uit één van de floral designs, voeg er (als je wil) chocoladepaaseitjes van Tony’s Chocolonely aan toe, eierdopjes in een frisse pastelkleur of een lekkere prosecco voor tijdens de paasbrunch (erg belangrijk!). Tot slot een persoonlijke paaswens voor op het kaartje en op verzend drukken maar! Kun je niet kiezen? Snappen we. Optie twee: kies voor een van de giftcards, zodat de ontvanger zelf een mooi boeket en vaas kan uitzoeken.

Feast

Feast

Hét speelse pronkstuk voor midden op de eettafel is het Feast boeket. En ja, je kunt je overbuurman nog goed zien, want ook over de hoogte van de bloemen is nagedacht. In het boeket vind je een aantal voorjaarsbloemen, zoals een sierlijke Amaryllis, een grootbloemige roos en Ilex-besjes. De Cube-vaas maakt het boeket helemaal af (en ja, deze kun je uiteraard aan je bestelling toevoegen).

Easter

Easter

Het Easter boeket is speciaal voor de paasdagen ontworpen. Deze artistieke bos zorgt door middel van hoogte en veel kleur instantly voor een (paas)feestje op tafel. Het boeket is rijkelijk gevuld met bloemen in tinten die passen bij het moment. Van een zonnebloem tot een prachtige roze roos, noem het maar op. Ze hebben een matchende vaas ontworpen van keramiek in een zachte blushtint en een olijfgroene kleur. Bestel deze vaas erbij, plaats de vaas met de bloemen op tafel en klaar is kees!

 

 

Mono 'Tulipa'

Mono 'Tulipa'

Oké, nu wordt het lastig, want last but definitely not least is er de Mono bos. Geen poespas, hier staat namelijk maar één type bloem in de spotlight. Je raadt het al, de crème de la crème onder de voorjaarsbloemen: de tulp. Met onder andere de Tulipa ‘Gudoshnik Double’ – een variant die lijkt op een pioenroos, de papegaaitulp ‘Avignon’ en de tulipa ‘Flaming Parrot’. Om maar even in de bloementerminologie te blijven. Het leukste is, je kunt deze zien ontpoppen van knop tot bloem. Ook hier kun je de keramische vaas optioneel toevoegen aan je bestelling.