Nederland19 maart 2021, door Sanne Carbaat

BlueMovement – abonnement op een duurzaam (en makkelijker) huishouden

Nederland, 19 maart 2021, door Sanne Carbaat

BlueMovement – abonnement op een duurzaam (en makkelijker) huishouden

Duurzaam zijn is in en dat is fijn. De wereld kan wel wat liefde gebruiken, dus voor initiatieven zoals die van BlueMovement nemen wij ons petje af en zeggen we hardop ja. BlueMovement? Leggen we - lekker kort - uit: BlueMovement levert een abonnement voor huishoudelijke apparaten. Huishoudelijke apparatuur on demand zeg maar. En zeg nou zelf: hoe fijn is het dat je goede apparatuur in huis krijgt, dat de mensen van BlueMovement alles komen installeren - en ook repareren indien nodig, dat je de wereld een beetje beter maakt (weg afvalberg) en dat allemaal voor een vaste (heel erg redelijke) prijs per maand? Heel fijn, vinden we bij Bart, dus daarom BlueMovement. Doe het. Nog niet helemaal helder? Leest u maar mee.

BlueMovement

BlueMovement

De abonnementen bij BlueMovement zijn nu al voor van alles te krijgen: van wasmachines en drogers tot vaatwassers, stofzuigers en keukenmachines. En we hebben ons laten vertellen dat dit pas het puntje van de ijsberg is. More to come. Sommige apparaten zijn helemaal nieuw en sommige zijn refurbished. Dat wil zeggen dat ze van A tot Z nagekeken zijn door een expert. Nieuw of refurbished – alles moet perfect werken en als dat het niet doet, komen de mensen van BlueMovement zo mogelijk je machine thuis al fixen. Toch iets meer kapot? Ook geen probleem, dan wordt het apparaat omgewisseld en krijg je weer een werkend exemplaar in huis. Het leukste apparaatje vinden we de Bosch SmartGrow 6. Klinkt een beetje Star Wars-y, lijkt een beetje op het vriendinnetje EVE van Wall-E, maar is een leuk ding om je eigen kruiden in te groeien. Er is geen zonlicht nodig, want het ‘geeft’ zichzelf licht en water, dus je hebt er geen omkijken naar, behalve dan als je je kruiden komt plukken.

De abonnementen van BlueMovement kan je dus vergelijken met een Swapfiets. Voor een vast bedrag per maand huur je een apparaat en als er wat mee gebeurt, wordt alles voor je geregeld, zodat je het zo snel mogelijk weer kunt gebruiken. Zelfs als je verhuist, komen de lui van BlueMovement je helpen. Alleen met het gehuurde he, die megabank moet je helaas echt gewoon zelf tillen. Als er iets omgewisseld wordt, wordt er niets weggegooid, maar juist weer helemaal nagekeken door alle pro’s, zodat iemand anders er weer blij van kan worden.

Ok, je moet zelf nog wel je eigen vaatwasser uitruimen en de droger gaat ook niet aan uit zichzelf, maar dat daargelaten is zo’n abonnement toch echt wel heel handig en fijn. Een vast bedrag per maand en dus geen financiĆ«le verrassingen, want zolang je abo loopt, heb je 100% garantie.

Speciaal voor Barts Boekje werd er een actie in het leven geroepen: wanneer je een abonnement afsluit via BlueMovement dan krijg je nu tijdelijk (t/m 30 september) 3 maanden lang 50% korting. Gebruik daarvoor de code
BARTSBOEKJE-3MND-KORTING.

Verandert je leven? Dan verandert BlueMovement met je mee – je kan zelf je abonnement aanpassen of overdragen. En het fijnst? Je doet iets goeds voor het milieu. Je oude exemplaar wordt ingewisseld en gerepareerd en belandt dus niet op de vuilnishoop. Recycle, refurbe, reuse.

Kijk hier voor de BlueMovement abonnementen