Nederland, Den Haag13 juni 2022, door Gili Papier

BlueBlood: de nieuwe Japans-Peruaanse aanwinst in Den Haag

Nederland, Den Haag, 13 juni 2022, door Gili Papier

BlueBlood: de nieuwe Japans-Peruaanse aanwinst in Den Haag

BlueBlood, het nieuwe Japans-Peruaanse restaurant aan de Mauritskade in Den Haag open het terrasseizoen!

Wie BlueBlood zegt, denkt misschien aan een Netflix-serie (ook heel goed en spannend). Wij niet, wij denken aan sushi, sashimi, ceviche, kreeft en de lekkerste cocktails die je of op het prachtige terras met uitzicht op de Mauritskade of binnen met uitzicht op de open keuken kunt uitproberen. De Nikkei-keuken lijkt steeds meer voet aan de grond te krijgen in Nederland, zie ook het artikel over ARCA en wij zeggen it's here to stay! Dus nip aan je glas bubbels, en bestel een lekkere ceviche en vier de zomer op het nieuwe terras van  BlueBlood.

Nikkei cuisine: het beste van twee werelden!

Nikkei cuisine: het beste van twee werelden!

Zeg je Nikkei, dan denk je misschien huh, say what? Het is eigenlijk vrij simpel: Neem het lekkerste uit Peru (veel vis, ceviche en in dit geval kreeft) en het beste van de Japanse keuken (briljante bereiding van sushi en de lekkerste gemarineerde steaks). Naast verse vis en vlees in alle soorten en maten, is er voor de vega’s ook genoeg te bestellen. Wij tippen de aubergine in miso. Het nieuwe BlueBlood staat niet alleen bekend om zijn Peruaanse-Aziatische keuken maar ook om de lekkerste cocktails, waarbij eigengemaakte siropen in het speciaal ontworpen ‘cocktaillab’ worden ontwikkeld.. we want more, many more!

Het terras op bij BlueBlood

Het terras op bij BlueBlood

In de zomer kun je nu ook genieten van een plekje op het terras aan het water: en waar nu beter dan aan de Mauritskade? Je kijkt zo op het Paleis aan het Noordeinde en mocht je niet de bob zijn, dan is een tram naar centraal station maar een paar haltes verderop. Heb je nog geen zin om naar huis te gaan, duik dan de cocktailbar in achter het restaurant, waar je tot in de late uurtjes terecht kunt. De keuze is reuze, maar de Mel Gibson (what’s not to like uhhh) en de Barbie, want tja..die moet gewoon als je in Den Haag bent.

Kun je niet kiezen, want de menukaart is nogal uitgebreid, dan helpen wij je toch een handje. Bestel sowieso een mix aan sushi, ceviche en sluit af met de kreeft of een stukje tomohawk-steak. Laat je verder verrassen door verschillende cockails en sluit af met een de choco-moelleux en een glas champagne op het prachtige terras van BlueBlood.. Beter kan je zomer toch niet beginnen, of eindigen.

BlueBlood is zeven dagen per week open van 11:00 tot 00:00 voor lunch, borrel en diner.