Nederland, Den Haag17 oktober 2017, door Maartje

Bijna open: Restaurant Portfolio Den Haag

Nederland, Den Haag, 17 oktober 2017, door Maartje

Bijna open: Restaurant Portfolio Den Haag

Mogen we een tentje op zetten in de Haagse Prinsestraat? Please? De straat in Den Haag waar online Ohana Poké de deuren opende, waar Kaafi zit, waar je het Friet District vind, waar de voordeur van Bøg, de Scandinavische parel van Den Haag, te vinden is, net als die van favoriet lunchcafé Pistache. Afijn, you het the point: De Prinsestraat is rockin' en binnenkort rockt-ie nóg een beetje meer met dank aan de opening van Restaurant Portfolio.

Een kleinschalig restaurant (niet meer dan 30 couverts), zo lazen we op de site van Horeca Crowd Funding, met een jong, gedreven team in en voor de keuken die 'eten, drinken en service op zeer hoog niveau gaat leveren, maar in een laagdrempelige en ontspannen sfeer'. Like. Op de planning staat één vast menu waarbij groenten en vis een hoofdrol zullen spelen en waar zoveel mogelijk met seizoensgebonden en biologische producten wordt gekookt. Niet perse vernieuwend, maar wanneer goed, dan ook meteen héél goed!

Barts Boekje - Portfolio Restaurant Den Haag

Net als de wijnen: alleen natuurlijke en zuivere wijnen op de kaart, wat aansluit bij de kookstijl van Kasper.

Kasper, dat is Kasper Verlinden die samen met Remco van Antwerpen kookten bij o.a. Parc Broekhuizen (yay!) en, daar is-ie weer, Restaurant Bøg. Dit jaar nog moet Restaurant Portfolio Den Haag open gaan. And then we wait.

Portfolio Restaurant