Nederland, Gelderland1 september 2023, door Julia Leijzer

Reset en recharge bij Bodhi Yogashala in Nijmegen

Nederland, Gelderland, 1 september 2023, door Julia Leijzer

Reset en recharge bij Bodhi Yogashala in Nijmegen

Een yogastudio in Nijmegen waar je even heerlijk een uurtje op retreat gaat; een plek waar je bij binnenkomst al een oase van rust door je lichaam voelt stromen en de kalmte je omarmt. Bodhi Yoghashala is dé plek waar je je na een drukke dag even heerlijk kunt resetten en terugkomt bij jezelf, de prikkels stromen zo je lichaam uit. Een yogasessie in de ochtend is ook een optie voor een kalme start van je dag. Dat je bij Bodhi tot jezelf komt is een feit, hier worden yogastijlen als Yin, Hatha, en Pilates aangeboden.

En wat we ook zo leuk vinden is de Sup Yoga die ze in de zomer organiseren!

Bodhi Oost & Bodhi Centrum

Bodhi Oost & Bodhi Centrum

Yoga binnen in een yogastudio? Klinkt heerlijk. maar in de zomer is een beetje verkoeling ook een echte aanrader! In Nijmegen heb je onze eigen kust: de waal. Bodhi organiseert hier Sup Yoga. SUP staat voor Stand Up Paddle en is de snelst groeiende sport ter wereld, hier haakt Bodhi snel op in. Je gaat met een groep op het water werken aan je core, balans en flexibiliteit, en dit in de natuur van Nijmegen. Yes, yoga op een SUP dus!

Yin, Pilates, Ashtanga en meer

Yin, Pilates, Ashtanga en meer

Bij Bodhi vind je verschillende yogastijlen onder één dak en word je ondersteund door de yogadocenten, zij zitten al jaren in het vak en weten precies hoe ze jouw lichaam de beste houding kunnen geven.

De yogastijlen die worden aangeboden zijn Yin, Restorative, Yin-Yang, Hatha, Gentle Flow, Vinyasa, Ashtanga, Pilates, Kundalini en Zwangerschapsyoga. Een aanrader is de Hatha en Yin-Yang yoga, plan lekker een paar lesjes in gedurende de week en ervaar wat jij fijn vindt. Een cadeautje aan jezelf! 

 

Sup Yoga op de waal

Sup Yoga op de waal

Met maar liefst twee Bodhi locaties is er altijd wel een dag en tijd om terecht te kunnen voor een sessie. De ene locatie is in Nijmegen-Oost, hier vind je Bodhi Yogashala aan de Prins Hendrikstraat. Dit is net buiten de stad en als je dan toch in dit gedeelte bent, maak er dan een heerlijk zendagje van met een koffietje bij Billy’s. Dubbel leuk! Ook midden in Nijmegen Centrum, aan de Bloemerstraat, vind je een Bodhi locatie. Zo escape je het bruisende stadsleven in deze kleine tempel vol rust.

Bodhi Yogashala Nijmegen