Nederland4 oktober 2021, door Maartje

Let’s go Gorillas! Verse boodschappen in 10 minuten op de stoep (hoe konden we ooit zonder)

Nederland, 4 oktober 2021, door Maartje

Let’s go Gorillas! Verse boodschappen in 10 minuten op de stoep (hoe konden we ooit zonder)

Oooo, een bezoekje aan de supermarkt voelt eerlijk gezegd als iets uit vervlogen tijden.. Zelden komen we er nog en eerlijk gezegd zouden we niet weten hoe we dat 'vroeger' deden. Één van de veranderingen die de lange lockdown heeft voortgebracht en die wij hier nogal omarmen. Why, one might wonder? Nou, dat zit 'm zeker ook in de thuissituatie. Ik (hier moet ik echt even overgaan op 'ik') ben zwanger én eigen baas (sterker nog, niet alleen mijn eigen 'baas' (hahaha), maar ook die van nog wat mensen..) waardoor verlof, zoals de meeste mensen dat ervaren, niet iets voor mij is. Dat is niet erg! Ik zou het niet anders willen. Maar dat wil wél zeggen dat ik - misschien wel meer nog dan een ander - zorgvuldig met mijn tijd om ga (plannen, plannen, plannen) en gezond wil (moet!) eten. In comes boodschappenapp Gorillas, een flits boodschappenbezorgservice met een ontzettend goed en uitgebreid aanbod welke in tien (!) minuten aan je deur staat. Alleluja!

boodschappenapp Gorillas

boodschappenapp Gorillas

U snapt: zwanger + time management + thuiswerken = kritisch op alle dingen die veel tijd kosten. Bovendien moet (yes, móet) ik echt mijn battles kiezen wat betreft het verdelen van mijn energie en het letterlijk sjouwen van allerhande zaken. Zoals boodschappen. Nog een reden waarom we bij ons thuis de Gorillas app op ‘speed dail‘ hebben (en dan bedoel ik dus op een plekje op mijn telefoon waar mijn duim regelmatig rondhangt). Handig voor de wekelijkse boodschap aangezien Gorillas én echt goed aanbod (verrassend zelfs!) aan groente en fruit én een aantal van de lekkerste bakkers van Amsterdam heeft (maar ze bezorgen ook buiten Amsterdam hoor). Misschien nog wel het handigst aangezien – hallo pregnancy brain – ik regelmatig  wat vergeet. Hoe fijn zijn dan die tien minuten!

Enne: met de code BB10 krijgen first time users 10 EUR korting op een bestelling van minimaal 20 euro!

Kortom: doe jezelf een lol en download die app! Kan hier: Gorillas