7 april 2021, door Anne Abendroth

Staycation Nederland: boshuisje XL Epse

7 april 2021, door Anne Abendroth

Staycation Nederland: boshuisje XL Epse

Staycation Nederland continues! Slapen in een vakantiehuisje midden in het bos? Even ontsnappen aan de chaos van de stad en genieten van de natuur en de rust met de vriend(in)/partner in een boshuis met meer dan genoeg ruimte? Hear hear voor Boshuisje XL Epse. En de kids zijn ook meer dan welkom. Klinkt goed vinden we. Boshuisje XL Epse here we come!

Boshuisje XL Epse

Boshuisje XL Epse

Je vindt dit bijzondere (en lange!) boshuis van maar liefst twintig meter lang aan de rand van het bos van Epse. Het huisje is goed bereikbaar met de auto en ligt dichtbij Deventer en Zutphen. Deventer kun je ontdekken met de fiets en Zutphen is ongeveer twintig minuutjes rijden met de auto. Je kunt hier mooie wandel- en fietstochten maken in de natuur of lekker terrassen bij een van de omliggende steden. Het boshuisje XL is omgetoverd tot het langwerpige natuurhuis naar een design van Piet Hein Eek. Vroeger waren het namelijk twee losstaande vakantiehuizen die werden gescheiden door een garage! Het boshuis is licht en modern ingericht en je bent hier al snel op je nopjes. Beloofd.

Het woongedeelte van het huisje bestaat uit een eetkamer aan de ene kant, open keuken in het midden en een woonkamer aan de andere kant met een lekkere kachel. Het boshuisje heeft maar liefst vier slaapkamers en twee badkamers, waardoor je hier gemakkelijk met een groot gezin of twee verschillende gezinnen terecht kunt (max acht personen). Twee slaapkamers hebben een tweepersoonsbed en de andere twee kamers hebben een stapelbed. Hoe leuk voor de kids! De kids kunnen spelen op het grote open grasveld met een trampoline en een schommel. De ouders kunnen in de zomer genieten van het terras met een lekker wijntje en een homemade pizza. Want jawel lieve mensen er is een pizza-oven. Enne achter het huis staat een buitenbad waar je heerlijk in kunt badderen.

Boshuisje XL Epse