Nederland, Gelderland5 maart 2021, door Anne Abendroth

Staycation Nederland: B&B Poldergoed

Nederland, Gelderland, 5 maart 2021, door Anne Abendroth

Staycation Nederland: B&B Poldergoed

Ooit al willen slapen in de polder? Of wakker willen worden van het gekwetter van vogels? Of wil je gewoon genieten van de rust en de ruimte? Nou dan ben je bij B&B Poldergoed dus aan het juiste adres. Deze (door ons dan he) net ontdekte B&B ligt in een van de oudste polders van ons land. Echt een lekker plekkie voor de natuur- en vogelliefhebbers onder ons. En het kroost is hier ook meer dan welkom, niet onbelangrijk. B&B Poldergoed here we come!

B&B Poldergoed

B&B Poldergoed

Je vindt deze gezellige en ruime B&B in het mooie Putten, aan de rand van het Veluwemeer, midden in de Arkemheen polder. Het verblijf is met de auto goed te bereiken. Steden zoals Amersfoort, Utrecht en Amsterdam liggen op ongeveer een uurtje rijden. De eigenaren Jenny en Bram hebben de afgelopen jaren hard gewerkt aan de B&B, die vroeger een boerderij was. De B&B straalt een warme en sfeervolle landelijke stijl uit en je voelt je hier al snel thuis.

Een tip voor de actievelingen: je kunt door het vlakke Hollandse landschap lekker fietsen naar omliggende dorpjes of naar een van de stranden aan het Veluwemeer. 

Binnen is het stoer, maar gezellig ingericht. Boven vind je twee slaapkamers, een badkamer en toilet. Beneden vind je een grote gemeenschappelijke ruimte met een gezellige zithoek bij de houtkachel en mooie betonnen vloeren en industriële lampen. En de fonteintjes in de toiletten zijn de kers op de taart, afkomstig van de oude kleuterschool van Bram. In de zomer kun je heerlijk op het terras ontbijten en genieten van het oh zo mooie polderlandschap. 

De familiekamer is een kamer voor een gezin met kinderen. Naast een comfortabel tweepersoonsbed heeft deze kamer ook een bedstee voor het kroost (max twee kids). Hoe leuk is dat! Op deze verdieping vind je ook een badkamer en toilet. 

Als je met een grotere groep wilt verblijven in de B&B (max 7 personen) kun je een extra tweepersoonskamer huren. In dit geval is de hele bovenverdieping voor jullie en deel je een badkamer. De B&B zorgt voor een heerlijk ontbijt met verse broodjes, eieren, jams en kazen allemaal uit de directe omgeving. 

Bij Poldergoed kun je ook vergaderen, een workshop volgen of een brainstormsessie houden met groepen tot max 20 personen. En goed nieuws! B&B Poldergoed kan ook een heerlijke lunch verzorgen – yum!

B&B Poldergoed

Op zoek naar een staycation in Amsterdam? Klik dan op de link!

Hi Rotterdammers! Op zoek naar een staycation in Rotterdam? Klik dan hier.