Nederland, Gelderland11 mei 2021, door Anne Abendroth

Uit logeren! En wel bij bij onze favoriete tante Hanneke

Nederland, Gelderland, 11 mei 2021, door Anne Abendroth

Uit logeren! En wel bij bij onze favoriete tante Hanneke

Als de echte familie suckers die we zijn, vinden we niets fijner dan quality time met de fam. En de kids vinden het hartstikke leuk om langs hun favo familielid te gaan. Je weet wel... Zo eentje die aandacht voor je heeft, altijd wel wat lekkers te snoepen heeft en waar je vooral je eigen gang kunt gaan. Bij tante Hanneke in Maasbommel ben je aan het juiste adres om even te ontsnappen aan die dagelijkse sleur en om gewoon lekker van het moment te genieten. Typisch gevalletje 'uit logeren' gaan, en wel bij onze favoriete tante Hanneke. Met/of zonder het zooitje (al zal het kleine spul je dankbaar zijn als ze mee mogen).

 

 

Tante Hanneke's Tiny House

Tante Hanneke's Tiny House

Eigenaren Eefje en Sebastiaan hebben hun oude schuur in Maasbommel omgetoverd tot een unieke tiny house, waar je heerlijk kunt vertoeven in je eentje, met vrienden/familie. Je vindt het huisje aan het recreatiegebied de Gouden Ham, waar je kunt fietsen, wandelen, zwemmen en meer leuks. Het Tiny house heeft ruimte voor zes gasten in totaal. En toegegeven, vinden we dat nog best groot voor een tiny house, ha! Het huisje heeft een stoere barn look met veel groene en houten accenten.

Beneden vind je de open keuken met eetkamer. Boven vind je een slaapkamer met een tweepersoonsbed, een slaapgedeelte waar je met z’n tweetjes op de slaapbank kunt neerploffen en de badkamer. Op de vliering vind je nog een extra tweepersoonsbed voor de kids. Het huisje ligt midden in het groen en heeft een heuse veranda waar je heerlijk kunt vertoeven in het zonnetje, terwijl de kids spelen in de tuin.

 

 

 

Tante Hanneke's Voorhuus

Tante Hanneke's Voorhuus

Naast het tiny house vind je hier ook een compleet gerenoveerde boerderij (zes personen). Dit ruime en knusse voorhuis heeft een grote woonkamer met een open keuken en een grote slaapkamer. Boven vind je nog een grote slaapkamer met een tweepersoonsbed, een ietwat kleinere slaapkamer met tweepersoonsbed en een badkamer. Enne… Het Voorhuus heeft een ruime tuin aan de dijk met veranda waar je lekker kunt uithangen. Genieten geblazen.

En wat dacht je van een gezamenlijke pizzaoven waar je ‘s avonds met de kids van kunt smullen. Verder vind je op het gezamenlijke terrein een speelweide, kabelbaan, boomhut en meer leuks. En als dat nog niet genoeg is, kun je ook in de kas allerlei leuke spelletjes spelen of gewoon voor de houtkachel zitten met een goed glas wijn. Vinden we lekker. Oh en watch out voor de honden, want de twee honden van Eefje en Sebastiaan lopen namelijk los over het erf.

Beeld van de website van bij tante Hanneke

bij tante Hanneke

Op zoek naar de leukste terrassen met kids? Lees meer.

Kamperen met de kids? Lees verder.