• 21 June 2018
  • Happy New Website!
Hoe werkt deze site eigenlijk? Eenvoudig: Barts Groene Boekje gaat over duurzaamheid, Bartje over kids, Bart Bouwt over interieur en dan heb je nog Barts Kookboekje, Barts Beauty en Barts Bruiloft. Gebruik de zoekfunctie en je ziet alleen de posts van je favoriete categorie - it’s the simple life. Leuker nog: als je rechtsboven inlogt, kun je je eigen boekje creëren met alleen die tips die je wilt bewaren. Klik het hartje aan bij het adres van je voorkeur en check je persoonlijke Bart-kaart. Wil je niks missen, meld je dan aan voor de non-spam-nieuwtjes pagina.
21 June 2018
  • 12-03-2017
  • Rotterdam

BRASSERIE (H)EERLIJK, ROTTERDAM

BRASSERIE (H)EERLIJK, ROTTERDAM

Eigenlijk was er in het Kleiwegkwartier in Rotterdam nog niet écht een fijne plek waar je terecht kon voor ontbijt, lunch of diner (met het kroost). Totdat Brasserie (H)eerlijk er zijn deuren opende. Plotsklaps was de wijk een hotspot rijker waar je ook nog eens lekker, betaalbaar en ‘eerlijk’ kunt eten. Op de kaart o.a. een zalige quinoa- of bulgursalade, een broodje pulled beef, een lekkere risotto of een Rotterdamse (biologische) kroket. Voor het diner is er een speciaal kindermenu beschikbaar en op de ontbijtkaart vind je een heuse ‘kinderboterham’. Maar jee spul zal ongetwijfeld ook smullen van de duizendgatenpannenkoekjes met blauwe bessen of de vegetarische ovenschotel.

Brasserie-HEerlijk-2

In de keuken wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van biologische en/of lokale producten. De ingrediënten worden bijvoorbeeld geleverd door Rechtstreex, het vlees komt bij boer Wouter van Palmesteyn vandaan en in het drankenassortiment vind je dranken als Belvoir, fritz-kola, Pinky Rose en EARTH thee en koffie. Overigens is niet alleen biologische en lokaal hier belangrijk, ook zelfgemaakte producten proef je hier zoals chutneys, jams en de taarten. Aan de voorkant vind je op het plein een enorm terras waar je straks in het voorjaar en de zomer de hele dag van de zon kunt genieten. Binnen liggen spelletjes en kleurboeken klaar. Brasserie (H)eerlijk

Meer lezen 'voor met het kroost?' Check Bartje