Nederland, Nijmegen16 december 2023, door Julia Leijzer

Je favoriete buur: lunchen bij Buuv in Nijmegen

Nederland, Nijmegen, 16 december 2023, door Julia Leijzer

Je favoriete buur: lunchen bij Buuv in Nijmegen

Aan het altijd gezellige Goffertpark vind je het knusse Buuv. Hier kun je lunchen, borrelen, een ijsje halen of een picknick samenstellen voor tussen het groen. Bij Buuv weten ze wel hoe je moet genieten, hier voelt iedereen zich welkom; van peuter tot puber en van student tot oma en opa. Dit is nou zo'n plekkie waar je heerlijk op de zondagmiddag met de hele fam uitgebreid gaat bijkletsen onder het genot van een goede bak koffie, stukje worteltaart of huisgemaakt kopje soep met avocado toast.

Buuv verbindt

Buuv verbindt

Soms kom je een tentje binnen en voel je je meteen welkom en ontspannen, het personeel is vriendelijk en de warmte zorgt letterlijk voor een ‘warm welkom’. Ook de berichtenmuur zorgt voor verbinding: plaats een ouderwets oproepje op het prikbord en ontmoet! Samen koffie drinken? Studeren? Knutselen? Werken? It’s all possible!

Chai latte, pumpkin vibes en houmous flatbread

Chai latte, pumpkin vibes en houmous flatbread

Gezonde ontbijtjes en voedzame lunchbammen, zo kom je je dag vol energie weer door. Een welverdiende chai latte met havermelk na een run door het Goffertpark of een brekky na een wandeling met de kids, Buuv is er voor iedereen. De oranjekleurige bladeren in de herfst vragen om geroosterde pompoen en tijdens sunny picknicks is een koude soda een must refresher.  

Huisgemaakte frites, nacho's en droge worst

Huisgemaakte frites, nacho's en droge worst

Natuurlijk houden we ontzettend van het hippe houmous, zoete aardappelsnacks en gegrilde groenten, dat is anno 2023 helemaal hip en op menig menukaart van modern restaurantje te vinden. Voor de Bourgondiërs onder ons die wel van “ouderwets” genieten houden met een lekkere hap, vind je bij Buuv huisgemaakte verse frites, nacho’s met kaas en guacamole, en borrelplanken met kazen en hammen. La Trappe of chardonnay erbij en borrelen maar!

Buuv.