Nederland, Gelderland8 december 2021, door Barts Boekje

Echt goed eten in Harderwijk, dat doe je bij Caert (Gelderland)

Nederland, Gelderland, 8 december 2021, door Barts Boekje

Echt goed eten in Harderwijk, dat doe je bij Caert (Gelderland)

Restaurant Caert bestaat pas vier jaar, maar heeft in Harderwijk en omstreken een dikke stempel op de kaart (what’s in a name) weten te drukken. Het is er eentje in de categorie niet-te-missen en heeft onze harten voorgoed veroverd. Caert is sfeervol en bevindt zich midden in de knusse binnenstad van Harderwijk. De gerechten? Die zijn op hoog niveau, kun je wel stellen.  De prijzen zijn fijn (lang leven de provincie!) en de sfeer is ongedwongen én heel erg gezellig. 

 

Een andere plek in Harderwijk die je liever niet wilt missen: Stadsstrand Walhalla.

 

Caert

Caert

De eigenaren hebben het restaurant vier jaar geleden geopend en sindsdien komen we er graag. In de tussentijd hebben ze namelijk een jong team van creatieve en enthousiaste mensen om zich heen verzameld. Tijdens je avond uit bij Caert hoef je nergens over na te denken, en dat is heerlijk.

Je hebt de keuze uit een drie- tot zevengangenmenu en wat je dan krijgt is een verrassing (oké, je mag heus je lust-ik-liever-niet lijstje doorgeven). Daarnaast bevelen ze je graag de lekkerste wijnen aan, zodat het hele plaatje klopt. De chefs werken in een open keuken met veelal seizoensgebonden producten met als streven om jou elke keer weer culinair te verrassen. De gerechten hebben een internationale twist en over elk detail op je bord wordt nagedacht.

 

Caert is een restaurant waarbij je tijdens het eten minimaal tien keer ‘dit is niet normaal’ en ‘oh wat heerlijk’ roept (als je mond leeg is natuurlijk), waar het personeel verstand heeft van zaken en waar jij gaat genieten van fantastische gerechten. Een absolute must go

Caert