4 mei 2021, door Anne Abendroth

Camping de Vinkenkamp, een kekke kleine camping op de veluwe

4 mei 2021, door Anne Abendroth

Camping de Vinkenkamp, een kekke kleine camping op de veluwe

Leuk joh, dat Nederland verkennen! En we blíj́ven maar nieuwe plekken ontdekken. Van die zogenoemde pareltjes die we anders zomaar gemist zouden hebben, campings en kleinschalige hotelletjes waar de horecaliefde van afdruipt. Hier weer eentje uit die eerste categorie: een kleine kekke camping waar je kunt kamperen zonder afzien, de safaritenten fotogeniek en tip top in orde zijn en waar de omgeving niet snel verveelt. Hallo Camping de Vinkenkamp, we hebben er zin an hoor!

Camping de Vinkenkamp

Camping de Vinkenkamp

Waar je deze camping vinden kunt? Aan het randje van de Veluwe! Een heerlijk stekkie waar je je in hartje natuur waant. Want door al die natuurgebieden rondom de camping, sta je zo in het bos of op de heide. Maar goed… We snappen dat je soms ook even behoefte hebt om erop uit te gaan of om cultuur te snuiven. No problemo. Er zijn genoeg leuke steden en dorpen met terrassen, musea en winkels in de buurt.

Als je de innerlijke avonturier wilt opwekken, kun je komen kamperen met je eigen tent of caravan. De camping heeft namelijk twee kampeervelden, waar ook speeltoestellen voor de koters te vinden zijn. Meer behoefte aan rust, zonder gillende koters? No problemo. Op de velden Vinkenweide en Bosweide, kampeer je in alle rust en geniet je van de mooie omgeving.

Maarre… Je kunt natuurlijk ook heerlijk vertoeven in een heuse chalet of bungalow (keuze uit 4-persoons bungalow, 4/5/6 persoons chalet). All good. Als je toch de camping experience wilt meemaken, maar met een ietwat luxe twist, dan kun je ook kamperen in heuse glamping tenten (keuze uit een tent voor 5 personen of 6 personen). Deze tenten zijn voorzien van een ingerichte keuken, een woongedeelte, slaapkamers, badkamer en als kers op de taart een veranda met houten loungemeubels en een hangmat. Klinkt goed vinden we.

Oh en er zijn genoeg leuke activiteiten voor de sportievelingen onder ons. Wat dacht je van golfen, tennissen, dobberen in het zwembad, vissen en varen en ga zo maar door. So let’s go on a campventure!

Camping de Vinkenkamp

(alle beelden via instagram @camping_de_vinkenkamp)

 

 

 

 

 

 

Op zoek naar kindercampings? Lees verder.

Glamping en camping in de Uk? Lees meer.