4 mei 2021, door Anne Abendroth

Camp Hox, het Hoxton Hotel on the go, is terug en dit keer op wielen!

4 mei 2021, door Anne Abendroth

Camp Hox, het Hoxton Hotel on the go, is terug en dit keer op wielen!

Na het succes van vorig jaar komt Camp Hox, een initiatief van het Hoxton Hotel terug, maar niet helemaal zoals we 'm kennen... Deze keer zijn het namelijk campers die Camp Hox vormen én gaan de hotelletjes op wielen worldwide. Vier door The Hox family samengestelde routes zijn er, elk van hen bedoeld om jullie de ultieme roadtrip te geven. Om even te ontsnappen uit alle hectiek  om ons heen.

Waar gaat de reis naartoe vraag je? Simpel. Je hebt keuze uit het wijnland van California, het landelijke landschap van Nederland, het oh zo mooie Normandië of de pittoreske kust van Engeland. Een zomeravontuur in heuse Hoxton stijl. Met vrienden of koppels. Elk busje heeft alle bekende Hoxton-details, zoals het beddengoed, handdoeken en natuurlijk Origin-koffie voor luie ochtenden in het busje. So let's go on a campventure in eigen land!

Wie, wat, waar

Wie, wat, waar

Het Nederlandse avontuur bestaat uit een vierdaagse trip (je kunt boeken voor 27 mei t/m 27 september). Picture this: je reis begint in het puntje van Noord-Holland, waarbij je onderweg door de pittoreske regio Waterland rijdt, een aantal geheime lokale plekjes opzoekt en overnacht op een ‘charmecamping’. Dan zijn Friesland en Drenthe aan de beurt. Het perfecte gebied om lekker tot rust te komen. Wat dacht je van een duik nemen bij een van de mooiste stranden van Nederland en/of een middag picknicken voordat je naar de camping reist in hartje bos. Klinkt zo gek nog niet, vinden we. Op de derde dag ga je op ontdekkingstocht in Overijssel, bezoek je veel dorpjes en maak je een heuse fietstocht. Je ervaart hier eigenlijk het ultieme kampeerleven in de buitenlucht, voordat jet terugkeert naar The Hoxton voor een nacht in de stad.

De campers komen met een draagbare barbecue voor diners buitenshuis, fietsen, kampeerstoelen voor picknickstops, snacks voor onderweg en een goed gevulde koelkast vol met lekkers om tijdens de roadtrip van te genieten. Sounds good.

Camp Hox werd in de zomer van 2020 gelanceerd als reactie op de ongoing pandemie. Je vond de pop-up met twaalf tenten op het platteland in Oxfordshire. Een heuse hotelkamer Hoxton stijl midden in de natuur. De pop-up was er helaas tot en met augustus 2020 en was vrijwel meteen uitverkocht. Maar eerlijk is eerlijk. We kunnen ons geluk niet op nu ze terug zijn. En misschien wel beter dan ooit. We can’t wait!

Camp Hox 2021

Beeld van de website van Camp Hox 2021

Je kunt Camp Hox in Nederland boeken vanaf 4 mei 2021. So buckle up baby, this is gonna be fun!

Meer kampeer fun? Lees hier meer.

Op zoek naar kidsproof campings? Kijk dan even hier.