Nederland7 april 2021, door Maartje

Voor iedereen die denkt dat er geen toffe (camping)vakantie in Nederland meer te boeken is: hallo East Nomads!

Nederland, 7 april 2021, door Maartje

Voor iedereen die denkt dat er geen toffe (camping)vakantie in Nederland meer te boeken is: hallo East Nomads!

Geen echt toffe vakantiespot in Nederland meer te boeken? Guess again! We zijn smitten met East Nomads. Je vindt ze elke keer op een andere plek, want het zijn nomaden, non? Het enige dat je moet doen, is je koffer inpakken en even kijken waar ze zich huizen. Vinden we mooi. Say hello to East Nomads.

East Nomads

East Nomads

East Nomads is een camping waar beleving centraal staat en waar je wel van alle gemakken voorzien wordt, zoals eigen sanitair en een goed matras. Just what the docter ordered. Eten en drinken doe je lokaal en er zijn verschillende dagelijkse en wekelijkse programma’s waar je aan mee kunt doen. En als dat nog niet genoeg is, kun je bij East Nomads genieten op het fijne terras van een lekker drankje, een leuk spelletje of van live muziek.

 

Deze zomer van 20 mei tot en met 27 september 2021 keren ze terug naar hun eerste ontdekking in de Achterhoek. Back to Aalten it is. Omringd door groen en heuvels. East Nomads wordt op sommige momenten ‘gehost’ door een andere partij. Zo is er een Ron Gastrobar en Zen Caravan: Yoga Retreat  arrangement te boeken. Een camping voor volwassenen, zonder krijsende kids. En dat vinden we ook wel eens lekker hoor. Al is het kleine spul ook welkom hoor bij het Dromenland arrangement. Hulde.

East Nomads