Spanje, Mallorca27 juni 2021, door Anne Abendroth

Droomhotel Can Ferrereta in Mallorca

Spanje, Mallorca, 27 juni 2021, door Anne Abendroth

Droomhotel Can Ferrereta in Mallorca

Hola guapa! Mallorca is én blijft één van onze favoriete bestemmingen. Want wat beter dan zon, zee, strand? Oké, oké, en overnachten in een hotel met een hoffdletter H, zeer zeker heel belangrijk. In die categorie valt dit droomhotel dat op onze radar tevoorschijn kwam. De ontdekking van deze week? Hotel Can Ferrereta. Ready, set, go!

 

Wat dacht je van lunchen bij NOSSO Summer Club in Marbella? Oh yes, eenmaal een plekkie veroverd en je wil niet meer weg.

Hotel Can Ferrereta

Hotel Can Ferrereta

Picture this: een zeventiende-eeuwse gezinswoning omgetoverd tot een vijf-sterren resort. Een plek waar je wordt ondergedompeld in één en al rust. Time to hit the reset button en even nada. En toegegeven – dat is heel fijn. Het hotel heeft maar liefst 32 kamers en suites. Wat dacht je van neerploffen in de tuin omringd door cipressen en olijfbomen of een duik nemen in het zwembad met het gezang van vogels op de achtergrond? Muy bien. 

In het hotel huist ook restaurant OCRE. Leuk weetje: het restaurant dankt zijn naam aan de okerkleurige gevels van het stadje Santanyí. Je kunt hier genieten van een aperitief  aan de bar of een uitgebreid diner met uitzicht op de tuin. Buiten of binnen, overal zit je fijn. Als je graag genoeg keuze wil hebben om ergens te tafelen, dan ben je bij hotel Can Ferrereta aan het juiste adres. Want ze hebben hier niet één, maar twee restaurants. Restaurant La Fresca zit pal aan het zwembad en eigenlijk als je erover nadenkt is dat meer dan logisch. La Fresca betekent namelijk ‘turn on the fresh’ dat geassocieerd wordt met het plezier om af te koelen in de zomer. Maarrr… Het slaat ook op de verse producten waarmee gekookt wordt.

But there’s more! Je vindt hier namelijk ook een spa , een gym en een breed scala aan wellness-faciliteiten. Oh en voor de boekenwurmen onder ons is het een soort van Belle & het Beest tafereel met een heerlijke bibliotheek waar je lekker kunt werken of in een boek kunt duiken.

Can Ferrereta