Nederland, Amsterdam4 april 2019, door Maartje

Open: Cannibale Royale op de Rozengracht Amsterdam

Nederland, Amsterdam, 4 april 2019, door Maartje

Open: Cannibale Royale op de Rozengracht Amsterdam

Een handvol aan Cannibale Royales, dat klinkt toch wel heel leuk hè? Met de opening van de nieuwste vestiging aan de Rozengracht is het een feit: de stad telt nu maar liefst vijf van deze fijne, prettige, plezierige en vooral lekkere vrouwvriendelijke mancaves. De laatste in de rij en nét open: Cannibale Royale op de Rozengracht in Amsterdam

Cannibale Royale Rozengracht

Cannibale Royale Rozengracht

Behoeft Cannibale Royale nog enige introductie? Nee toch? We noemen een Modeste, le Sympathique of gewoon de Le Classique–burger en voilà, je weet waar we het over hebben. En dan hebben we het nog niet eens over ribs en cocktails gehad… (side note: mocht je nou niet weten waar we het over hebben: foei).

Afijn, over deze nieuwste vestiging. Aan de Rozengracht. Daar waar eerst heel lang Mazzo (vroeger discotheek, toen Italiaans restaurant) zat en toen heel kort Arriba Arriba (daar ging het zeg maar heel snel abajo abajo mee, god mag weten waarom). Het mega pand heeft een mega transformatie ondergaan en lijkt in niets meer op wat het ooit was. De ingang is een deur naar rechts geschoven, de bar naar links.

Er is plek voor 160 couverts – daarmee blijf de dependance in Noord nét de grootste – en handelt volgens bekend recept: de keuken is tot laat open; doordeweeks tot middernacht, in het weekend maar liefst tot 02:00 uur. Ook hier snappen ze: Never change a winning team. Een ‘brasserie extraordinaire for anyone who loves good food, lots of meat, exotic beers and the most beautiful wines’, ook op de Rozengracht.