7 januari 2018, door Maartje

Cardiff and Co.

7 januari 2018, door Maartje

Cardiff and Co.

Al eerder gezegd op deze site... Schoentjes (lees: stevige schoentjes) en baby's, ik vind het toch wat onzinnig aangezien een baby niet lopen kan en zo'n stevig leren gevalletje helemaal niet lekker zit, lijkt mij. Sokjes en slofjes, die zijn voor baby's, en superflexibele gevalletjes die misschien in de categorie 'schoentje' vallen, maar daar niet perse heel veel mee te maken hebben (zoals die van Petit Filippe en Donsje Amsterdam bijvoorbeeld).

Barts-Boekje-cardiffandcompany

Daarbij is het een veel gezien beeld: een baby bungelend aan moeders arm met één naakt voetje. Want die krengen blijven zelden plakken, zo blijkt. Dus wilde ik voor de soon to be baby zo'n té zoet gehaakt sok-schoentje. En dan het liefst die van Cardiff and Co., die ik, uiteraard, op de sociale kanalen voorbij zag komen. Mooie kleuren (van dat warme cognackleurige bruin - liefde), ook leuk voor moeders en vaders, gehaakt, duurzaam en voorzien van een koord zodat een en ander in elk geval stukken minder snel afglijdt. Perfect.

Het enige dat nog restte, was bestellen. And boy, ging het daar even mis. 70 dollar voor de kleinste variant. 150 dollar voor een maatje groter, 203 dollar voor een setje zodat vaders of moeders ook warme voeten heeft. En dat moet dan ook nog uit Amerika komen dus krijgen we ook nog invoerkosten. Bam.

Ik pas toch even geloof ik. En zo werd deze 'tip' prompt een oproep: wie o wie breidt deze sympathieke voetgevalletjes?? Want op het verlanglijstje staan ze nog steeds...

cardiffandcompany.com