24 januari 2024, door Michel + Renske

Carmen Amsterdam: Sleep, Eat, Shop – repeat

24 januari 2024, door Michel + Renske

Carmen Amsterdam: Sleep, Eat, Shop – repeat

Je komt het niet vaak tegen. Allereerst een fantastische locatie en dan ook nog een zaak waar alles zelf wordt gedaan én gemaakt. Meet Carmen, aan de Keizersgracht. Een fantastische plek waar je kunt slapen, brunchen, lunchen en waar je ook nog kunt shoppen.

Carmen

Carmen

Toen de eigenaren de kans kregen twee panden op A-locatie (lees: Keizersgracht) over te nemen was de keuze snel gemaakt. Met veel liefde en aandacht begon een grote verbouwing om alles naar wens te maken en in te richten zodat Carmen tot bloei kon komen. Een Bed & Breakfast slash – shop slash – brunch plek.

Er werden kamers gecreëerd die je een buitengewoon gevoel geven, want zeg nou eerlijk… Hartje Amsterdam slapen en wakker worden met de geur van vers gemalen bonen vanuit de shop wil je toch?

Vanaf de gracht kijk je zo tegen een lange raampartij aan, waar al menig item te zien is. In de shop kan je terecht voor sieraden maar ook de mooiste accessoires en kleding van Nederlandse bodem.

Brunch

Brunch

Niet slapen en ook niet in een shopping mood? Dan nog is er genoeg reden om Carmen te bezoeken. Is het al niet voor de héérlijke maar pittige bak koffie. Of de tweewekelijks wisselende brunch-/lunchkaart die met de mooiste producten wordt bereid.

Wat zeg je van French toast met salted espresso crème, of Turkish eggs naar Libanees recept van een van de eigenaren? Wat je ook kiest, het kan bijna niet misgaan. Rollend naar buiten, klaar voor een dag Amsterdam.