22 april 2024, door Teun Tielen

Scandinavian skincare van Celenes by Sweden

22 april 2024, door Teun Tielen

Scandinavian skincare van Celenes by Sweden

In Nederland hebben we de uitdrukking ''Alles met te ervoor is slecht'', op het woord tevreden na. In Zweden zeggen ze lagom (niet te veel, niet te weinig, maar precies goed). Huidverzorgingsmerk Celenes by Sweden voegt daad bij het woord door resultaatgericht te werken. Zowel voor de balans van je huid, als de ecologische balans van de planeet. Precies lagom dus, bij Celenes by Sweden!

 

Fotocredits in dit artikel: ©KIRSTENVANSANTEN

Celenes By Sweden

Celenes By Sweden

Lagom is een belangrijk woord bij Celenes. Als huidverzorgingsmerk streven ze ernaar om je huid in balans te brengen, maar daarnaast zijn ze ook toegewijd aan het behouden van de ecologische balans op onze planeet. Daarom worden er geen siliconen, parabenen, alcohol, nanodeeltjes, petrochemicaliën en kleurstoffen in de producten gebruikt en worden de producten niet op dieren getest.

Stay hydrated

Stay hydrated

Als er iets in het straatje van lagom past dan is het wel water. De producten van Celenes by Sweden bestaan voor een groot deel uit thermaal water, omdat dit rijk is aan mineralen die de huidbarriëre ondersteunen. Geen overbodige luxe, want veel reinigingsproducten verwijderen niet alleen je make-up, maar ook het natuurlijke beschermlaagje van je huid. Thermaal water helpt om de balans te herstellen. Naast thermaal water bevatten de producten onder andere plantenextracten en oliën. Klinkt veelbelovend! Wie weet is het tijd voor een switch van Korean naar Scandinavian skincare?