48 uur best of Bart
  • 22 May 2018
  • Happy New Website!
Hoe werkt deze site eigenlijk? Eenvoudig: Barts Groene Boekje gaat over duurzaamheid, Bartje over kids, Bart Bouwt over interieur en dan heb je nog Barts Kookboekje, Barts Beauty en Barts Bruiloft. Gebruik de zoekfunctie en je ziet alleen de posts van je favoriete categorie - it’s the simple life. Leuker nog: als je rechtsboven inlogt, kun je je eigen boekje creëren met alleen die tips die je wilt bewaren. Klik het hartje aan bij het adres van je voorkeur en check je persoonlijke Bart-kaart. Wil je niks missen, meld je dan aan voor de non-spam-nieuwtjes pagina.
22 May 2018
  • 13-09-2017
  • Amsterdam, Amsterdam Centrum, Nieuw

Nieuw: Charley’s Amsterdam

Nieuw: Charley’s Amsterdam

How we love caféetjes waar een ontspannen huiskamersfeer heerst. En als je er dan ook nog kunt werken én je uk kan zich er gerust een uur zelfstandig vermaken, dan blijven we helemaal graag plakken. Hartje Amsterdam vind je het nieuwe Charley’s, een plek waar de flexwerkers onder ons prima een paar uurtjes kunnen tikken en waar alle andere mensen (al dan niet met kleintjes) zich minstens zo welkom voelen. Gaan kids en laptoppers nou goed samen, vraag je je af? Zeker, want het werkgedeelte kan afgesloten worden van de ‘woonkamer’ zodat het kindergekwebbel niemand afleidt. En is het rustig, dan gaan alle deuren gezellig open.

Dat is namelijk precies wat Charley’s Amsterdam wil: je uitnodigen om de ruimte om te vormen naar jouw wensen van dat moment.

Barts-Boekje-charleys amsterdam1

Aan het eind van je bezoek betaal je voor de tijd die je binnen bent geweest, en dat is inclusief - goede! - koffie, sapjes, cake en rijstwafels. Alleen op zondag gesloten en alle andere dagen open van 8:00 – 18:00.

Charley’s, Nieuwe Kerksstraat 26, charleys.amsterdam