Nederland19 juni 2020, door Imara Milatz

Chefstbl brengt de chef aan huis

Nederland, 19 juni 2020, door Imara Milatz

Chefstbl brengt de chef aan huis

Ooit gehoord van 'waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan?' Vast. De mannen achter het sympathieke (en vers van de pers) Chefstbl in ieder geval wel. De slimmeriken zijn, net als wij, superblij dat de horeca weer open is, maar ervaren het af en toe wel als een gedoetje.

Verplichte reserveringen vooraf, maximaal dertig man, anderhalve meter (wat in de praktijk lastiger blijkt te zijn dan verwacht) uit elkaar... We kennen het ondertussen allemaal. Dat kan toch anders? Chefstbl bedacht het restaurant toch 'gewoon' weer naar de man te brengen, in plaats van andersom. In simpelere woorden: bij Chefstbl boek je een chef (aha, vandaar die naam) en dan. wordt er lekker voor je gekookt, thuis. Dineren aan je eigen eettafel inclusief subliem diner dat je nooit zelf had kunnen maken. Extra pluspunt: geen gekibbel wie de BOB is en ook geen belletje naar de oppas of ze please even wat langer wil blijven…

Chefstbl

Chefstbl

Extra uitleg? Hebben we: Chefstbl is een soort online datingsite waar de keuze tussen verschillende chef’s reuze is. Pik er eentje uit waar je het meest zin in hebt (en dan bedoelen we natuurlijk welke keuken de chef hanteert) en laat de avond lekker over je heen komen. Niet de chef dus. Want inbegrepen is een schone vaat en ook de keuken is naderhand squeeky clean gepoetst. Zonder er zelf maar een hand voor om te hoeven maken! Waar kunnen we boeken? (Hier)

Klinkt leuk toch? Op z’n minst het proberen waard. Of je nou de sterren van de hemel laat koken door een private sterrenchef of gaat voor een doorgewinterde BBQ-prof. Alles kan. Enne, wellicht krijg je ook nog wat insider skills toe van de échte chef.

Chefstbl

Voor nu bespeeld Chefstbl alleen nog maar de markt in Brabant. Maar zo een tof concept verspreidt als een lopend vuurtje. Hopen we!