Nederland, Amsterdam3 juni 2020, door Imara Milatz

Zoku x RIJKS

Nederland, Amsterdam, 3 juni 2020, door Imara Milatz

Zoku x RIJKS

Gotta love Zoku. De, zoals ze zelf - terecht - claimen, pionier van de home/ office hybride hotelservice (plus a whole lote more, maar in de kern draait alles er om hotellerigheden met een frisse kijk op het werkleven).

Ook nog steeds hoteldebotel, zijn we op RIJKS. Put one and one together en je hebt een buitensporig lekker concept. Zoku x RIJKS. Klinkt dat net zo lekker als dat het is? Dat mag best even getest en geproefd worden. Of zelfs 25 keer getest en geproefd worden. Want Zoku stelt in de tussentijd dat je dit leest maar liefst 25 van haar lofts beschikbaar voor Joris Bijdendijk (executive chef van RIJKS) en team waar hij op zijn beurt de sterren van de hemel kookt (zoals hij dat altijd doet) en jij in in je eigen loft/ privérestaurant kunt dineren. Daar blijft het niet niet bij, het wordt nog leuker: na het viergangendiner mag je in je eigen loft blijven tukken/slapen. Whatever you prefer. 

Zoku x RIJKS

Zoku x RIJKS

En dat al voor nog geen 200 ekkies. All part of the package, geniet u van: een overnachting bij Zoku, inclusief een intieme viergangendiner met een selectie van wijnen uitgekozen door Max van Bockel, hoofd sommelier van RIJKS. Tipsy het bed in rollen, wordt dat. Terwijl le couple dineert en geniet, pleegt joris bijdendijk hoogstpersoonlijk een (video)belletje  om de avond een persoonlijke touch te geven. Dan ‘lijkt’ de avond compleet. Niets is minder waar, het verdient nog een afzakkertje op het prive-dakterras van Zoku. Ook dat is inbegrepen.

Zoku Lofts

Zoku Lofts

Even over de loft, want dat is er niet zomaar een. We’re talking een ruim micro-appartement (voor degene die zich, net als wij, afvroegen: is het nou groot, is het nou klein? Ons antwoord: t’ is perfect voor een verblijf), ontworpen om comfortabel te kunnen wonen en efficiënt te kunnen werken waarbij het slaapgedeelte afgeschermd is. En dan ben je immers, zoals Zoku alweer terecht claimt, better together. Lekkere pay-off toch? Ook daar trappen we natuurlijk weer volkomen in…

Zoku x RIJKS