Nederland20 maart 2020, door Imara Milatz

De beste films stream je nu (gratis!) via Cinetree

Nederland, 20 maart 2020, door Imara Milatz

De beste films stream je nu (gratis!) via Cinetree

Helemaal up to date met die favoriete serie? Dan duikt meestal het o zo herkenbare scenario op dat er snel een vervanger gevonden moet worden. De start van een onmogelijke missie. En hoewel veel streamingdiensten afgeladen vol staan met kijkvoer, is het zoeken naar zo’n waardige vervanger lang zo makkelijk niet.

Moet je eens naar Cinetree gaan. Cinetree is een platform waar alleen maar films op staan die door heuse curators uitgepikt zijn én aangeraden worden. Dan heb je het over de kritische ogen van een Hanna Verboom, Thomas Acda of Carice van Houten. Kortom: de mensen die er - als het goed is - verstand van hebben. En precies die films, van die aanraders, kijk je  tot en met 6 april free of charge. Wat zeg je?! Helemaal kosteloos films kijken op Cinetree, het is echt waar (en géén vervroegde, flauwe, 1 april grap)!

Cinetree Samen Thuis

Cinetree Samen Thuis

Dat is dus (even een snel reken sommetje? Grapje, rekenen, daar doen we niet aan) gewoon een hele boel uur aan ultiem kijkvertier. Kun je toch aardig wat binnenblijf uren mee vullen. Iedere maand worden er 15 films toegevoegd aan de streaming dienst die na een poosje allemaal hun eigen plek in de videotheek krijgen, waar je ze nog steeds kunt bekijken (nu wel voor een klein prijsje, maar je weet dus wel dat de film goed is). Omdat team Cinetree heel graag iets wilt doen voor de thuisblijvers, én ze er bij uitstek een geschikt platform voor hebben, kwamen ze met het fantastische plan dat iedereen tot 6 april gratis gebruik mag maken van hun filmselectie. Dat is een behoorlijk cadeau van dit super team.

Met must-see films als Parasite (!), het relevante Niemand in de Stad en Jackie noemen we al drie mega goede redenen om de Cinetree app te installeren.

Cinetree