27 mei 2020, door Nina van Hilst

City of the Innersun: korte online cursussen over magische zaken

27 mei 2020, door Nina van Hilst

City of the Innersun: korte online cursussen over magische zaken

“Wat is dit voor leuks” dachten we bij het zien van de mooie illustraties. City of the Innersun is een nieuw platform voor korte online cursussen voor persoonlijke groei. Toffe workshops met een hip spiritueel randje. Mogen we dat zo zeggen? Doen we gewoon. Lessen via Zoom over magische zaken als Ayurveda, astrologie, yin energie en stress release. Plus een riedeltje nieuwe cursussen waarvan we er twee meteen willen volgen. Van de beste en gezelligste teachers. Dus plan die tijd maar vast in.

City of the Innersun

City of the Innersun

Het nieuwe platform City of the Innersun komt uit de schoot van Demelza Janmaat. Ze schrijft o.a. voor Elle in Sterrenstof over astrologie. En ze heeft wat ons betreft de juiste balans tussen spiritueel en stijlvol. Helemaal Barts Boekje proof dus. Het idee voor City of the Sun werd geboren uit haar wekelijkse werk met astrologe Jeanette Groenendaal. De lessen van Jeanette over astrologie – inclusief het leren lezen van je eigen geboorte horoscoop en de gebeurtenissen in de huidige sterrenstanden – vind je uiteraard ook op de website.

Plus meer magische zaken in cursussen als Balancing you Yin, Stress pattern release, Ayurveda en Crystals & Chakra’s. De nieuwe cursussen gaan over medicinale planten, systemisch werk en orthomoleculaire voeding. Stuk voor stuk zaken waar je groei van kunt doormaken in je leven. Waarmee het allemaal net wat gezonder en relaxter gaat worden. Fijn toch. Een cursus bestaat uit 4 lessen van 1,5 uur en kost €70. Ook is er vaak de optie om een aanvullende 1 op 1 sessie met de teacher te boeken. Goed bedacht, niet? Wij gaan vast plaats maken in onze agenda. En misschien zien we je op Zoom bij City of the Innersun.