Nederland, Maastricht7 februari 2023, door Teun Tielen

Clichee Streetfood and Bar Maastricht

Nederland, Maastricht, 7 februari 2023, door Teun Tielen

Clichee Streetfood and Bar Maastricht

Soms heb je van die restaurants waar alles lijkt te kloppen. Goed eten, goede cocktails, goede sfeer en personeel dat staat te zingen in de keuken. Clichee Streetfood and Bar in Maastricht is zo'n plek. Hier schuif je aan voor een brunch, burger, streetfood en cocktails.

 

Meer restaurants in Maastricht waar je ook echt aan wilt schuiven vind je hier. 

Clichee

Clichee

Clichee ligt op een hoek in de gezellige Koestraat en ziet er zowel van binnen als van buiten reuzegezellig uit. Een tikkeltje exotisch, knus en sfeervol. Het restaurant serveert all day brunch, burgers, exotisch streetfood en cocktails. Die laatste drink je hier op elk moment van de dag, we raden je dan ook aan om er zeker een (of twee, of drie) te bestellen. Je kunt op safe spelen met een klassieker óf gaan voor een van de speciale Clichee Cocktails die alles behalve cliché zijn. Mestreech and Stormy, iemand?

Op de kaart

Op de kaart

De keuze is reuze, óók voor vega(n)’s. Gelukkig hoef je niet één gerecht te kiezen en kun je alles delen. We proefden zo ongeveer alle vegan streetfood gerechten op de kaart en die vielen stuk voor stuk in de smaak. Mini pita’s met smeersels, empanadilla’s,  gyoza, Japanse komkommer salade, jewel rice en zoete aardappel friet met een spicy sausje. Voor wie wel vlees en vis eet zijn er ook een hoop opties, dus ook met een gemengd gezelschap zit je hier wel goed.

Clichee Maastricht