Nederland, Amsterdam11 november 2016, door Maartje

Cocotte Amsterdam

Nederland, Amsterdam, 11 november 2016, door Maartje

Cocotte Amsterdam

Bij het splinternieuwe Cocotte Amsterdam staan Franse crêpes op het ontbijtmenu, hartige galettes voor de lunch en kouign amann (een soort cake van bladerdeeg en boter afkomstig uit Frankrijk) voor bij de koffie… Ja? We hebben je interesse? Zo, dan ben je bij Cocotte op de juiste plek.

Cocotte heeft bovenal een donderslekker aanbod aan Franse gerechten, en dat in hartje centrum Amsterdam. Cocotte is knus en stijlvol ingericht met een Franse touch. Dat zit 'm in het marineblauw met wit gestreepte stukje op het plafond, de houten tafels en de typische Franse mokken (in Bretagne, de regio waar het concept vandaan komt, heeft ieder gezinslid zo'n eigen mok met zijn naam erop, zo gezellig). En omdat dit o zo gezellig is, heeft Cocotte dus maar haar eigen mokken gemaakt.

barts-boekje-cocotte-amsterdam

Cocotte heeft een ruime keuze uit verschillende crêpes en galettes. Vind je eigenlijk alles lekker… Kies dan voor de crêpes party voor twee, een topmanier om de verschillende crêpes te proeven. Of heb je zin in een drankje? Ga dan voor de chocolademelk uit de typische Franse mok. De crêpes en galettes worden in de open keuken bereid en worden gemaakt van 100% glutenvrije biologische bloem, afkomstig uit een van de laatste ambachtelijke Franse molens. Cocotte