Hoe werkt deze site eigenlijk? Eenvoudig: Barts Groene Boekje gaat over duurzaamheid, Bartje over kids, Bart Bouwt over interieur en dan heb je nog Barts Kookboekje, Barts Beauty en Barts Bruiloft. Gebruik de zoekfunctie en je ziet alleen de posts van je favoriete categorie - it’s the simple life. Leuker nog: als je rechtsboven inlogt, kun je je eigen boekje creëren met alleen die tips die je wilt bewaren. Klik het hartje aan bij het adres van je voorkeur en check je persoonlijke Bart-kaart. Wil je niks missen, meld je dan aan voor de non-spam-nieuwtjes pagina.
22 May 2019
  • 14-12-2018
  • Amsterdam, Barts Groene Hoekje, Weekendtip

Het jaarlijkse Holistik’s kerst feestje: Conscious Christmas Fair

Het jaarlijkse Holistik’s kerst feestje: Conscious Christmas Fair

Aan de ene kant willen we niet te veel kopen om het kopen. En aan de andere kant is cadeau’s geven zo leuk. Krijgen ook trouwens. Kerstvoorpret hoort ook bij het kerstfeest. Wel kunnen we met het kopen van de cadeau’s ook iets meer bijdragen dan alleen een pretty present. Een betere gezondheid, meer self care, een schonere planeet en mensen die wel iets extra’s kunnen gebruiken. Holistik’s Conscious Christmas Fair heeft dit soort cadeau’s voor je.

In het mooie College Hotel is ook dit jaar weer de Holistik Conscious Christmas Fair. Een kerstmarkt met eerlijke merken en producten. Waar de mensen achter de merken zelf aanwezig zijn om hun - mooie kerst - verhaal te vertellen. Van chocolade tot sieraden. Van Ayurvedische goodies tot organic fashion. Zelf noemen ze het de one stop shop for holy stuff. Vinden we grappig. De Conscious Christmas Fair is open op 15 en 16 december. En kerstlichtjes en knapperende vuurkorven zorgen ervoor dat kerst echt al een beetje begonnen is.

Conscious Christmas Fair

Nu moeten we altijd een beetje lachen dat een groene kerstmarkt georganiseerd wordt in de luxury omgeving van het College Hotel. Maar ja, als groen de nieuwe luxe is, dan past het natuurlijk helemaal. En een beetje luxe voelt ook meteen extra feestelijk. Bij de duurzame glamour mogen de Douglas cadeaubonnen worden vervangen door Ayurvedische lichaamsverzorging. Goud door gerecycled zilver. En eten we chocolade het liefst mét health benefits en zonder suiker. De dames van Holistik hebben een knap riedeltje bewuste merken verzameld en met een scheutje gezelligheid staan deze samen op de Conscious Christmas Fair. Zaterdag 15 december is de kerstmarkt open van 16.00 tot 21.00. En zondag 16 december van 11.00 tot 17.00. Het gaat weer een groene kerst worden dit jaar.