Zuid-Afrika, Afrika (continent)21 november 2018, door Maartje

Cool Cape Town: Cosecha Restaurant at Noble Hill Estate

Zuid-Afrika, Afrika (continent), 21 november 2018, door Maartje

Cool Cape Town: Cosecha Restaurant at Noble Hill Estate

Zoals deze die prompt op ons pad kwam: een 'stukje' Mexico in Zuid-Afrika in ons geliefde Paarl. Het Cosecha Restaurant at Noble Hill Estate is, voor wie in de buurt is en wel trek heeft in wat anders dan braai of sap, een dikke aanrader. Taco Tuesday goes Cape Town bij Cosecha Restaurant at Noble Hill Estate!

Cosecha Restaurant at Noble Hill Estate

Cosecha Restaurant at Noble Hill Estate

Kijk beste mensen, kijk even… Kijk nou! Zoals we in het intro van Cool Cape Town het boek schreven is Kaapstad en omgeving wat ons betreft het beste van alle vakantie-werelden op een aantal vierkante kilometer. Alles is er: een vleugje Zuid-Frankrijk, wat Griekenland, Aussie-vibes en nu liepen we ook nog eens tegen een adres aan waar we ons spontaan in Mexico voelden. Het Cosecha Restaurant at Noble Hill Estate in Paarl, vlakbij Babylonstoren inderdaad, en bij ons logeeradres ten tijde: het Lady Loch Guest House in Wellington.

Paradijs op aarde, vraag je het ons.

Tafelen doe je er Mexicaan-sZuid-Afrikaans. Dat bestaat. Onder de Zuid-Afrikaanse bomen en de uitzichten die daarbij horen maar dan met taco’s en guacamole voor je snuit. Die guacamole kun je voor 2 of 4 personen bestellen en wordt aan een roltafeltje naast je eigen tafel klaargemaakt met de eigen spices van Cosecha Restaurant: god-de-lijk. Daar krijg je dan (natuurlijk) ook tortillachips bij: warme en hele krokante in dit geval. Wederom om je vingers bij af te likken. 

Die guacamole kun je voor 2 of 4 personen bestellen en wordt aan een roltafeltje naast je eigen tafel klaargemaakt met de eigen spices van Cosecha Restaurant: god-de-lijk.

Maar er is meer: de vistaco’s zijn een mega-aanrader. Knapperig van buiten, zacht van binnen, niet te veel saus maar wel net zo dat je op moet passen voor je witte rok. Precies goed. Oja en de Viognier 2017 wijn van Noble Hill Estate (zo’n oak smaak, heeerlijk, mag je eigenlijk ook echt niet missen (deze: https://www.noblehill.com/wine/viognier/2017/), maar dan stoppen we met je te vertellen wat je allemaal wel moet doen bij dit onverwachte Mexicaans restaurant bij een Wine Estate in Zuid-Afrika, een steenworp vanaf Babylonstoren.