24 oktober 2020, door Nina van Hilst

Cousine: vega of vegan thuisbezorgd in Haarlem en Amsterdam

24 oktober 2020, door Nina van Hilst

Cousine: vega of vegan thuisbezorgd in Haarlem en Amsterdam

Als er iets is wat we onszelf graag cadeau doen, dan is het een avond niet hoeven koken. Even de jas aan om ergens een hapje te gaan eten zit er momenteel niet in. Maar de thuisbezorgd en afhaal mogelijkheden stromen over. En dat we daarmee de restaurants en cateraars een duwtje in de rug geven, is natuurlijk super. Cousine bezorgt heerlijke vega of vegan maaltijden die je meteen dezelfde avond kunt eten. Of in de vriezer kunt bewaren tot een later moment. Even nog een beetje koken of enkel opwarmen en smullen maar. Deze finger-licking maaltijden worden bezorgd in Haarlem en Amsterdam.

Cousine Catering

Cousine Catering

De twee nichtjes achter Cousine verrijken al sinds 2012 menig event of bedrijfslunch met heerlijke vega gerechten. Bordjes vol met ongewone combi’s en knappe looks. Corona kwam en de events kwamen stil te liggen. Maar niet de meiden van Cousine. Vol inspiratie en goede energie maken ze sindsdien heerlijke thuisbezorgd of afhaal maaltijden voor liefhebbers in Amsterdam en Haarlem. In Amsterdam is de bestel-keuze reuze, alleen in Haarlem is het wat schaars. Dat Cousine de Haarlemmers nu voorziet van de lekkerste – tried en tested en mega enthousiast – vega(n) maaltijden is zo’n cadeau voor de stad.

Via het instagram account van Cousine vind je uit wat het weekmenu voor komende week is. Van vegan rendang tot salade met geroosterde pompoen. En van zelfmaakpizza tot een speciaal kindermenu. Ook hebben ze een liter soep (wij hadden een heerlijke pompoensoep en deze week staat er een soep van drie knolgroenten op het menu) of een thuiswerk lunchdeal. Eventueel is er nog de mogelijkheid om natuurwijn van Asop Wines in Haarlem bij te bestellen. Waarvan wij natuurlijk zeggen: doen! Bestellen kan via het bestelformulier in de link op instagram, waarna je de bestelling kunt laten bezorgen of afhalen in Haarlem én Amsterdam.
En dan rest ons alleen nog te zeggen: eet smakelijk!