Indonesie, Azië2 mei 2017, door Maartje

Crate Café Bali

Indonesie, Azië, 2 mei 2017, door Maartje

Crate Café Bali

Ow Helloooo Hipster Heaven! Toegegeven, heel Canggu hangt aan elkaar van de Hipsters en de Surf Dudes & Chicks (you hate or you love...) maar Crate spant de kroon. En stiekem behoort yours truly toch wel tot het 'you love' deel van de mensen. En heus ook nog heel lekker dat het er is! Bovendien: het oog wil ook wat. Op vele fronten in het geval van Crate Café Bali (lees: de minder aantrekkelijke medemens lijkt hier niet welkom, wat hoe dan ook niet waar zal zijn hoor, want daar is het volk veel te hippie-vriendelijk voor).

Bij het Crate Café hebben alle gerechten vooral hele grappige namen. Zo zijn er ontbijtjes die je kunt bestellen als de ‘Hipstar’, de ‘Why so cereal’, de ‘Eggxlent’ of de ‘Ya bis’. Vinden we leuk. Ook leuk: de skater/surf locals achter de bar. Immer goed gemutst. Maar oke, dat zouden wij ook zijn. Je vind Crate a.k.a. Crate Café aan de hoofdstraat van Canggu waar het misschien niet groot en uitgebreid is, maar wat je er vind aan winkels en horeca-zaakjes, is leuk. Zo is het er goed van het zomerjurkjes en bikini’s shoppen, kun je aan de overkant terecht voor fantastische burgers en pizza’s bij Deus Ex Machina (daarover snel meer) en is zelfs een Italiaans (!) wijntje dichtbij. Dat allemaal voor later op de dag; de ochtend is voor Crate.

En je moet de groeten van Barts Bali Buddy Milou Neelen hebben. Lees hier meer over Milou haar laatste wapenfeit, een te gekke samenwerking met Sissy Boy Homeland voor wie ze een Desert Chic collectie ontwierp.