4 januari 2021, door Margaux van der Mieden

This is Circular, de allereerste Amsterdamse circulaire bezorgdienst

4 januari 2021, door Margaux van der Mieden

This is Circular, de allereerste Amsterdamse circulaire bezorgdienst

De hoeveelheid plastic die we weggooien is (heel!) veel, schrikbarend veel. En zeker niet altijd nodig. Hoewel plastic niet meer weg te denken lijkt, doet het meer kwaad dan goed. Slecht voor onszelf en slecht voor de natuur.

 

In comes het Amsterdamse merk This is Circular. De allereerste Amsterdamse circulaire bezorgdienst. Ja de allereerste, en geniaal vinden we het! Voor degene die zich afvraagt wat dat precies is, zo'n circulaire bezorgdienst? Read on. This is Circular houdt zich namelijk bezig met het verminderen van het plastic verbruik en het welzijn van onze planeet. Hoe ze dat voor elkaar boksen? Je kunt bij This is Circular natuurlijke beauty en schoonmaak producten van hoge kwaliteit -in hervulbare verpakkingen!- bestellen. Daarna bezorgt het bedrijf de producten aan je Amsterdamse adres met hun eco vriendelijke delivery service. Zijn de producten op? No problemo, want dit Amsterdamse merk komt de lege flessen weer ophalen bij de nieuwe bezorging. Simply geniaal.

This is Circular is een merk waarvan je nog niet wist dat je het zou missen

This is Circular is een merk waarvan je nog niet wist dat je het zou missen

Back in the older days, toen de melkboer langskwam met gevulde melkflessen en de lege weer mee terug nam. Daar doet het ons aan denken. Want niet geheel anders doet This is Circular het nu ook, maar dan met huis- en lichaamsproducten. De producten van This is Circular zijn goed van kwaliteit, het ziet er knap uit en het een en ander draagt ook nog eens bij aan het verminderen van plastic afval. Win, win double win!

Producten zoals facial oils, body wash, shampoo, gezichtscrème en verschillende shoonmaakproducten (think in badkamerreinigers en allesreiniger) kun je bij This is Circular bestellen en tot aan de voordeur overhandigd krijgen. Enne dat allemaal gebracht op een fiets met een grote gezellige bak voorop. Leuk!

"

Let op: vooralsnog fietsen de luitjes van This is Circular alleen nog door hetgeen wat zij ‘central Amsterdam’ noemen (check hiervoor de website). Woon je erbuiten of elders in Nederland? Dat mag de pret niet helemaal drukken, de producten zijn ook dan nog bestelbaar, maar dan wordt het met een busje aan je voordeur afgeleverd.

"