30 juni 2021, door Maartje

de makkelijkste én meest good looking manier om te sporten met een kleintje: CYBEX Sport Collectie

30 juni 2021, door Maartje

de makkelijkste én meest good looking manier om te sporten met een kleintje: CYBEX Sport Collectie

Stiekem zagen we onszelf ooit, later als we groot waren, door het Central Park in New York rondjes rennen langs het water. Sarah Jessica Parker style. En als Sarah slash Carrie met haar kroost zou rennen, dan zat het kleine spul met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid in de CYBEX Sport Collectie. Pardon? Jazeker, een CYBEX sport, dat zijn mega slimme, ergo-dynamische, lichtgewicht, fancy en good looking kinderwagens die je kindje veilig en afgesloten houden terwijl jij aan je conditie werkt. Win-win noemen we dat!

(juni 2021: en we mogen een van deze fantastische sporty kinderwagens weggeven! Check instagram stories op woensdag 30 juli voor de regels)

Cybex

Cybex

Het is nogal een uitdaging hoor, je kleine entertainen en aan jezelf werken. Om die reden een dikke vette shout-out naar CYBEX, sowieso een go to merk voor wie kwalitatief én aantrekkelijke gear voor een leven met kindjes zoekt (ze hebben o.a. perfecte autostoeltjes die je kunt draaien – geloof ons, deze zitjes maken je leven zoveel gemakkelijker!).

Back to het sporten: met een kleintje is niet zo moeilijk als plannen (iedereen die sinds de aanwezigheid van een kind nog op tijd bij een afspraak kan zijn, met kind, verdient een medaille), laat staan het inplannen van een moment voor jezelf zoals sporten. Rennen is een hele goede oplossing: dat doe je alleen of met een vriendin en kan op elk moment van de dag.

Bovendien moet ik het eerste kleine kindje nog ontmoeten dat het niet heerlijk vind om rondgereden te worden (en dan perfect in slaap valt). Eén en één is twee en zo dacht ook CYBEX. Het resultaat is deze echt heel erg goed gelukte kinderwagen die je moeiteloos laat sporten terwijl je je kindje voortduwt.

De CYBEX Gold Sport Collectie zo gemaakt dat je kunt sporten op welke manier je maar wilt, terwijl je je kind dicht bij je houd. Wij zijn fan van de AVI, een super lichtgewicht hardloop kinderwagen: dankzij de besturing met één hand kun je met je andere arm zwaaien (dat rent wel zo fijn). En met de ZENO kun je de kinderwagen eenvoudig aan je middel bevestigen en neem je je kleintje echt overal mee naar toe.