17 juli 2023, door Ad Vertorial

Wedding season is on: dansen als bruiloftsgast doe je in Dante6

17 juli 2023, door Ad Vertorial

Wedding season is on: dansen als bruiloftsgast doe je in Dante6

Wedding season is on. Hoewel het bruidspaar de meeste stress heeft kun je het ook als gast warm krijgen. Niet alleen vanwege de zomerse temperaturen, maar ook (lees vooral) van het uitzoeken van je outfit. Hoewel je natuurlijk niet de shine van de bruid wilt stelen wil je wel een beetje knap voor de dag komen. Oh ja, en je moet er natuurlijk ook in kunnen dansen. Waar je wezen moet is voor je bruiloftsoutfit is de vraag? Dante6 is het antwoord.

 

Foto's door Simone Frank & styling door Milou Tjioe

Dante6

Dante6

Dante6 dus. Grote kans dat je wel eens van dit merk hebt gehoord, maar voor het geval dat niet zo is even een korte intro. Het internationale modemerk is opgericht in 2009 door Evelyne Brekelmans in Rotterdam. Evelyne wilde graag luxe en betaalbaarheid verenigen, en dat lukt haar al bijna 15 jaar. Ook deze zomer is het feest. In de zomercollectie vind je veel wedding proof items. Naast jurken zijn er fijne pakken gemaakt met zomerse prints, metallics en verfijnde details. Meer heb je niet nodig maar als je wilt kun je vast ook slagen voor een bijpassende tas, riem of sjaal.

Van top tot teen

Van top tot teen

Vergeet de onderkant niet, want met afgetrapte schoenen wordt het niks. Je kunt natuurlijk gaan voor klassiekers, maar je kunt het ook net even anders doen. In augustus lanceert Dante6 haar allereerste footwear-collectie met enkel- en kniehoge laarzen. Staat er al eerder een bruiloft op de planning, dan moet je nog even genoegen nemen met ‘alleen’ de kleding. Luxer gaan de problemen niet worden. Dante6 heeft fysieke brandstores in Rotterdam en Amsterdam en wordt verkocht in verschillende winkels in binnen- en buitenland.

Dante6