Hoe werkt deze site eigenlijk? Eenvoudig: Barts Groene Boekje gaat over duurzaamheid, Bartje over kids, Bart Bouwt over interieur en dan heb je nog Barts Kookboekje, Barts Beauty en Barts Bruiloft. Gebruik de zoekfunctie en je ziet alleen de posts van je favoriete categorie - it’s the simple life. Leuker nog: als je rechtsboven inlogt, kun je je eigen boekje creëren met alleen die tips die je wilt bewaren. Klik het hartje aan bij het adres van je voorkeur en check je persoonlijke Bart-kaart. Wil je niks missen, meld je dan aan voor de non-spam-nieuwtjes pagina.
22 July 2019
  • 16-04-2019
  • Amsterdam, Festival, Weekendtip

Dansen in De Tropen: Vondeldisco Amsterdam

Dansen in De Tropen: Vondeldisco Amsterdam

Dansen in de zon, ja graag. Maar voorlopig nog niet aan de hand in ons eigen Amsterdam, helaas. Wat blijkt? We hoeven de stad niet uit voor zwoel heupwiegen en een zweetsnor: op 25 mei in de tuin van De Tropen in Amsterdam organiseert de Vondeldisco hun disco.

Vondeldisco x De Tropen Amsterdam

Een goed feestje midden in de stad is steeds moeilijker te vinden. En te organiseren door verschillende maatregelen vanuit de gemeente Amsterdam. Dat is vast terecht hoor, maar ook zo zonde! Gelukkig heeft de Vondel Disco club daar een oplossing voor bedacht: silent disco feestjes door de hele stad. Met koptelefoon op je hoofd helemaal uit je dak gaan. Geen geluidsoverlast voor de buren, iedereen blij. Vondel Disco kennen we nog wel van die hele fijne feesten in het Vondelpark en Amstel Hotel - een succes. Maar ze gaan verder: naas verschillende kanalen op je koptelefoon zijn er tijdens de volgende fuif meerdere stages. ‘Voor het echte festivalgevoel met een knus en intiem tintje’ aldus Margarita Zharova, oprichtster van de Vondel Disco.

Zin in? Kaartjes bestellen doe je hier! Sta je 25 mei lekker te dansen in de tuinen van De Tropen.