Nederland18 maart 2020, door Michel + Renske

De allerleukste webshop voor het het beste speelwerk: Kidsdeco

Nederland, 18 maart 2020, door Michel + Renske

De allerleukste webshop voor het het beste speelwerk: Kidsdeco

Alstublieft, de leukste kidswebshop ooit: Kidsdeco. Afgeladen vol met het allermooiste speelgoed en de zoetste knuffels. Mooi voor in huis én leuk voor de koters. Dan hou je het nog wel even vol met de kids thuis (en jij kan eindeloos doorwerken, soort van). Afijn, tijd voor het ultieme topspeelgoed van kidsdeco waarmee je de kleine zoet houdt. En óf het kindertainment is! Blije snoetjes beloofd.

Ballenbak – Niks leukers dan een ballenbak. En eerlijk is eerlijk, hier haal ook jij je kinderhart mee op. Normaal gesproken doen we een dagje tunfun of Monkey Town, maar gezien we de deur niet uitgaan, kun je de ballenbak gewoon naar je huis halen. Wil je wat extra sparkle, omdat de situatie al droef genoeg is, koop er dan ballen bij in het zilver of goud. Home party can start.
Houten marktkraam – Aangezien de prognose is dat we nog wel even vast zitten kun je maar beter alle ingrediënten in huis hebben voor lang, lang lang vermaak. Waarom niet winkeltje spelen met deze waanzinnige marktkraam. Zijn ze zo de hele dag zoet mee.
Dokterset – Nog eentje in de categorie ‘laat de fantasie maar los’. Doktertje spelen. Voor uren speelplezier. Heb jij ook even geen last.
Binnen klimrek – Drukke kinderen en niet echt een buitenruimte om te ravotten? Dit klimrek is een must. Beetje diep in de portemonnee duiken maar dan heb je ook wat. Namelijk kinderen die hun energie kwijt kunnen (en jij die hopelijk ook wat tijd voor jezelf hebt). Je kan het rek ook zonder glijbaan aanschaffen. Ongekend lang plezier.
Buitenspeelgoed – Heb je wel een fijne tuin tot je beschikking? Maak er gebruik van nu er af en toe een zonnestraaltje te spotten is. Dan is het buitenspeelgoed wat je nodig hebt. Twee keer per dag even lekker naar buiten voor de nodige beweging en frisse neus. Pssstt… De loopfietsjes zijn nu ook in de sale. En hoe leuk is  hun boodschappenwagentje?!