Nederland, Amsterdam14 november 2018, door Maartje

De allermooiste nieuwe creative hub van Amsterdam: The White Door Studio

Nederland, Amsterdam, 14 november 2018, door Maartje

De allermooiste nieuwe creative hub van Amsterdam: The White Door Studio

The White Door Studio is een ruimte waar creatieve energie kan gaan stromen. De studio is beschikbaar voor workshops, etentjes, releases, fotoshoots, you name it. En in de ochtend- en avonduren wordt de ruimte gebruikt als yogastudio. Een prachtige, relaxte yogastudio. Waar je eigenlijk alleen maar hoeft te zitten en om je heen te kijken om bezield weer vandaan te komen. The White Door Studio is een prachtige turquoise droom. Die ons het meest aan een Marokkaanse riad doet denken qua sfeer en warmte. Maar dan gewoon net achter de Amsterdamse Jordaan.

The White Door Studio

The White Door Studio

Een book launch, een kookworkshop, enkele retreats, food fotografie, een wijn tasting, zijn enkele van de events die al bij het gloednieuwe The White Door Studio hebben plaatsgevonden. De 240m2 tellende studio hoeft niks meer aan gedaan te worden om welk concept dan ook prachtig te presenteren. Een blik gezellige mensen open en je bent er. Een intiem etentje voor je team, een mooie space voor je workshop, een testavondje voor je restaurant concept, een locatie voor de fotoshoot van je merk. Het kan allemaal. Op een rustig stukje in het Amsterdamse Westerpark ligt Amsterdam’s nieuwste creatieve studio slash yoga studio. Een goed gelukte samenwerking van Emily – yoga docente – en Sarah – fotografe en foto styliste – die elkaar heerlijk aanvullen in hun werk. De een houdt meer overview. De ander is puntje precies. Samen zijn ze zen en creatief. Dat straalt aan alle kanten van The White Door Studio af. En maakt dat we er collectief in willen trekken. Mocht je de meiden bij jou in willen laten trekken. Bij wijze van dan. Dat kan ook, ze vinden het ook meer dan leuk om mee te denken over jouw nieuwe inrichting van jouw project of huis.

Yoga en workshops

Yoga en workshops

Ja ze zijn nog niet zo lang open. Maar de yogalessen lopen al goed. Je kunt er terecht voor Omni Vinyasa, Intense Vinyasa en Yin Yang. Maar ook voor nieuwkomers – voor ons dan althans – Dreamy Vinyasa en Awareness Yoga. Volop keuze en dit breidt zich vast en zeker nog uit. De workshops zijn – of course – ook gericht op groei, heling en creativiteit. We noemen er enkele uit de agenda:

23 november Feisty Feast
We balen zelf – als een stekker – dat we hier niet bij aanwezig kunnen zijn. Feisty Feast vindt over heel de wereld plaats als gathering van vrouwen tijdens inspirerende long table dinners. Deze eerste Amsterdamse editie is opgezet samen met Elena van Yoni Empire en voorheen Mylk. Elena kookt hemels vegan eten én is daarnaast slow sex educator en schrijfster. Dit kan niet anders dan een avondje vol genot worden.

Yoga en workshops

Yoga en workshops

9 december Ayurveda for mommies (to be)
Regelmatig is er wel een Ayurveda workshop bij The White Door Studio. Deze vonden we – lichtelijk bevooroordeeld omdat we zelf ook mama zijn – er bovenuit steken. Deze workshop leert aanstaande en nieuwe mama’s wat goed is voor jezelf en je baby met de wijze, eeuwenoude lessen van Ayurveda.

22 december Sound Ceremony
Ooit – of vorig weekend nog – ging je goed de vernieling in op zaterdagavond. Tegenwoordig kan deze avond ook helend worden ingevuld. Wie ooit een keer een sound ceremony heeft meegemaakt weet hoe bijzonder het is. Het maakt iets los en/of maakt iets heel. En je wil het zeker vaker beleven. Voor wie het nieuw is, wat ons betreft is het een aan te raden ervaring. Door middel van oude Tibetaanse klankschalen word je meegenomen op een diepe reis die ongetwijfeld iets met je energie doet.