Nederland, Amsterdam26 november 2019, door Margaux van der Mieden

De ballen van Tuly in Barts (kerst)boom

Nederland, Amsterdam, 26 november 2019, door Margaux van der Mieden

De ballen van Tuly in Barts (kerst)boom

Ho ho ho, bij Barts HQ is de kerstboom al versierd, want wij Bartjes HOUDEN van kerst. En ja, die houden moet echt in hoofdletters. Op de HQ staat namelijk (al een maand!) non-stop kerstmuziek op en ook het gespreksonderwerp gaat 9 van de 10 keer over kerst. Maartje liep zelfs naar het altaar met het nummer 'All I Want for Christmas is You' (geen grap). You get the point: we houden van kerst. Afijn, terug naar de kerstboom. In onze boom hangen namelijk de superduper megacoole ballen van Tuly. De meest smaakvolle ballen voor in de boom die we spotten dit seizoen.

Tuly Balls

Tuly Balls

Roos en Fleur, dat zijn de creatieve genieën achter Tuly Balls. Twee jaar geleden kwamen de twee met het plan om een perfecte alles-in-één bal te ontwerpen: een handgemaakte duurzame kerstbal ineen jaren 70 jasje (knap!). En met knap bedoelen we extreem knap (de afbeelding liegen niet). Het leuke is dat Tuly echt iets nieuws op de markt zet. Een type kerstbal die nu nog niemand heeft, maar die je binnen nu en vijf jaar in elke boom tegenkomt, beloofd. Pluspunten voor de dames: met Tuly willen ze massaproductie tegengaan door 1) de ballen zo mooi te maken dat je ze sowieso never ever weggooit en 2) het de bedoeling is dat je de ballen spaart en elke jaar een nieuwe koopt en zo dus je ballen imperium lekker uitbreidt.

De collectie kerstballen zijn alleen te koop via de eigen website. So far so good voor 2019 maar wil je je Tuly collectie daadwerkelijk uitbreiden in 2o20, dan hebben de dames nog wat steun (lees: geld) nodig. Crowdfundig is het antwoord en het doel is om voor 13 december 2019 een bedrag van € 7000,- binnen te halen via Kickstarter. Wij hopen natuurlijk dat dit lukt (en zijn nu alvast benieuwd naar de collectie van volgend jaar).

Dus help de dames door je geld te investeren in dit super coole project. En je kunt natuurlijk ook gewoon naar de site gaan om nu al de leuke kerstballen te scoren van de 2019 collectie.

Tuly Balls