16 november 2018, door Maartje

de huisdierencollectie van Made.com is dus écht heel leuk

16 november 2018, door Maartje

de huisdierencollectie van Made.com is dus écht heel leuk

Welnu, dat MADE.com is zichzelf dus aan het overtreffen: het was vast al je go to webshop voor banken en tafels en stoelen en een occasional lamp maar wist je ook dat het bedrijf steeds meer handige hebben-zaken verkoopt? Zoals deze te leuke kleine huisdierencollectie.

Van twee essentiele zaken zijn we groot (GROOT!) fan: ten eerste is daar de zachte ronde mand in verschillende maten in precies de juiste kleur geel. Fleurt je hele huis van op kunnen we je vertellen, en je hond en/of kat ook. Je hamster mag er overigens ook in, al ben je ‘m dan misschien op een gegeven moment wel kwijt. Mocht dat de bedoeling zijn, dan is dat ook een aanrader. Dat ‘fan zijn’ zit ‘m overigens vooral in de clean-heid van de producten: geen gekke merkjes, lollig bedoelde printjes van dierenpootjes en dito teksten of ‘schattige’ afwerkrandjes. Iedereen die wel eens naar een normale mand gezocht heeft weet hoe een horror dit is. En ten tweede zingen we een alleluja voor de marmeren eetbakken! Héhé, eindelijk een echt knappe trog voor je lieve viervoeter die gezien mag worden.

O, en hadden we al gezegd dat alles nog eens heel erg betaalbaar? De prijzen variëren naar formaat maar schrikken zul je er niet van, dat is beloofd. Perfect Sint- of Kerstcadeau overigens, als je het ons vraagt.