Nederland, Nijmegen30 november 2023, door Julia Leijzer

De lekkerste biologsiche bakker van Nijmegen: De Knollentuin

Nederland, Nijmegen, 30 november 2023, door Julia Leijzer

De lekkerste biologsiche bakker van Nijmegen: De Knollentuin

In een prachtig pand aan de Fransestraat in Nijmegen vind je bakkerij De Knollentuin, hier wordt al sinds 1974 ambachtelijk brood en banket gebakken. Het assortiment bestaat alleen maar uit biologische en vegetarische producten, waarvan heerlijke croissants, versgebakken desembrood en zoetigheden voor bij je koffietje. Bij Knollentuin is het moeilijk kiezen, je creëert met een krentenbol in je pauze of chococroissant op de zondagochtend jouw momentje van puur genot. Slenter smikkelend door de straten van Bottendaal of langs de prachtige huizen aan de van Slichtenhorststraat, zonnetje in je gezicht en genieten maar.

Desembrood, seizoensproducten en zoetigheden

Desembrood, seizoensproducten en zoetigheden

Een simpel supermarktbroodje, daar nemen we niet snel genoegen meer mee. Een wekelijks bezoek aan de lokale bakker, dat smaakt naar veel meer. Broden met spelt, tarwe, gerst of maanzaad, rogge of mais; je dagelijkse boterham wordt een feestje met ieder bakkersbrood van de Knollentuin. Een verse mueslikoek als tussendoortje en energiestaaf voor een ultra kickstart, ja hier heb je van alles. Verzamelen maar!

Elke dag Knollentuin

Elke dag Knollentuin

Deze bakkerij heeft voor ieder wat wils en is iedere dag van de week geopend, dit is natuurlijk zéér verleidelijk. De geur van versgebakken brood vliegt je om de oren en oh, die mueslibolletjes zien er ook wel heel lekker uit. Voor de kleinsten is een kaasstengel op het vuistje geen overbodige luxe. Ook voor dieetwensen zit je bij deze natuurbakkerij goed: glutenvrij of koolhydraatarm, u zegt het maar.