De leukste pop-ups voor de kerst (Amsterdam)

Nederland, Amsterdam, 8 december 2020, door Margaux van der Mieden

De leukste pop-ups voor de kerst (Amsterdam)

De deur uit kan niet meer zonder een zachte sjaal, warme handschoenen en een kekke muts op je kop. Rondlopen door de mooie verlichte straten waar de winkels elkaar overtreffen met de mooiste versiering en de grootste kransen. Glühwein to go, een oliebol tussendoor. Kerst pop-ups in 2020? Echt wel. Kan gewoon. Alles in de holiday spirit met kerstmuziek uit de speakers, mooiste versiering, iedereen blij en de leukste must haves om deze maand door te komen.

Studio Sarphaat

Studio Sarphaat

Studio Sarphaat aan het Sarphatipark in Amsterdam, te huur voor iedereen die er wat leuks wil hosten, wordt aankomend weekend (vrijdag 11 december, zaterdag 12 december en zondag 13 december) bemand door de mensen achter de leukste merken zoals The Souks, fotografe Emma Peijnenburg, Atelier Labro, Illustraties van Cate Adriana en nog veel meer. Kortom: de leukste holiday gifts scoor je hier en met lege handen weer naar buiten is schier onmogelijk.

Freddy's winter Deli bij Hotel De L'Europe Amsterdam

Freddy's winter Deli bij Hotel De L'Europe Amsterdam

Hotels steken ook hun handen uit de mouwen met extra’s deze weken. De leukste in Amsterdam? Dat moet Hotel De L’Europe zijn. De mensen van de restaurants en de bar van het hotel hebben. gezamenlijk een heerlijk kerstwalhalla gecreerd. Freddy’s Bar (een icoon) is omgetoverd tot Freddy’s Winter Deli en ‘t Huys (met daarin restaurant Graziella, verschillende conceptstores, eventruimtes en een aantal (waanzinnige) signature suites) tot ‘t Kersthuys. Geniaal. Wat je hier allemaal kunt krijgen lees je hier.

Even een uitstapje naar ons Kids To Go platform hoor, want daar staat me toch een puike lijst te shinen: de leukste eventementen rond kerst, van uitzinnige tuincentra (met gondels voor het kleine spul en lampjes overal), Drive Tru’s Kerstspecials op de Veluwe en de beste kerstmarkt in Limburg die zichzelf tres 2020-stijl helemaal corona-proof opnieuw uitvind. Hier vind je de hele lijst.

Fruit de Mer pop-up boutique van Fish tales en STACH Overtoom

Fruit de Mer pop-up boutique van Fish tales en STACH Overtoom

Seafood of chic gezegd fruit de mer mag niet ontbreken in de decembermaand. Wat is er feestelijker dan een mooie schaal met een bed van crushed ijs en daarop allemaal verse fruit de mer zoals Zeeuwse mosselen, ongepelde grijze garnalen en natuurlijk kreeft. thank you Fish Tales en STACH voor jullie feestelijk pop-up shop waar je precies dat scoort deze maand!