Amsterdams hotel De L’Europe, een kerstwalhalla met de opening van ‘Freddy’s Winter Deli

Nederland, Amsterdam, 1 december 2020, door Margaux van der Mieden

Amsterdams hotel De L’Europe, een kerstwalhalla met de opening van ‘Freddy’s Winter Deli

Hotel De L'Europe in hartje Amsterdam is afgelopen jaar na een fikse verbouwing hartstikke heropend en dat werd dus chic, chiquer, chicst. Niet alleen het hotel is in een nieuw jasje gestoken (en werd BEELDSCHOON); de club opende ook hun ''t Huys'. Een huis dus, naast het hotel, met daarin restaurant Graziella, verschillende conceptstores, eventruimtes en een aantal (waanzinnige) signature suites.

But there's more. Hotel De L'Europe heeft het klassieke (de beste bar van Amsterdam als je het ons vraagt) Freddy's Bar (een icoon) en 't Huys omgetoverd tot een kerstwalhalla waar je U tegen zegt. De titel? Freddy's Winter Deli en 't Kersthuys natuurlijk. Kan niet missen. En hier kun je dus helemaal los voor de feestdagen! Het team van restaurant Bord’eau (onder leiding van chefkok Bas van Kranen) verzorgt de delicatessen-t0-go in Freddy's. Hapjes, broodjes en koffie om mee te nemen, lekkere gerechten en dranken met dezelfde bestemming en verschillende verrassingsborrelboxen. En 't Kersthuys dan? Há! Hier kun je rondsnuffelen tussen boeken, luxueuze gifts in de mooie conceptstores van MENDO, The Wunderkammer en Le Spa by Skins Institute.

 

Freddy's Winter Deli

Freddy's Winter Deli

Bij Freddy’s Winter Deli verkoopt het team van restaurant Bord’eau delicatessen en producten van hun favoriete leveranciers. Nog leuker: ze verkopen hier ook de ingrediënten waar ze zelf mee koken! De verassingsorrelpakketten kun je zelf samenstellen óf in de stijl van het hotel en restaurant laten maken. Wat er dan in zit? Het beste van de samenstellers, de mensen van restaurant Bord’Eau, Brasserie Marie en trattoria Graziella. Alle drie restaurants van het hotel en ‘t Huys. Geniaal hoor, hotel De L’Europe.

Je kunt terecht bij Freddy’s Winter Deli van woensdag tot en met zondag van 09:00 tot 17:00 uur. Here comes a perfect Christmas met dank aan Freddy’s Winter Deli.