Nederland, Hilversum29 februari 2024, door Maartje

De Moestuinbeurs op Landgoed Groenveld, Baarn – 22 t/m 24 maart 2024

Nederland, Hilversum, 29 februari 2024, door Maartje

De Moestuinbeurs op Landgoed Groenveld, Baarn – 22 t/m 24 maart 2024

De Moestuinbeurs is terug! Vorig jaar had het een succesvolle start, dus we hadden stiekem niets anders verwacht, maar nu dus voor de tweede keer: De Moestuinbeurs 2024 op Landgoed Groeneveld in het Nederlandse Baarn, vlakbij Hilversum.

Op 22, 23 en 24 maart kun je drie dagen lang je onderdompelen in alles wat tegen een moestuin aanschurkt. Lezingen, producten, workshops, wildplukwandelingen, mooie merken en heel veel groene inspiratie. Meer dan honderd standhouders vind je er, foodtrucks natuurlijk, en er is ook een speciaal programma voor de kids.

Alle fotocredits in dit artikel: Tess Korevaar

 

De Moestuinbeurs - 22 t/m 24 maart

De Moestuinbeurs - 22 t/m 24 maart

Naast meer dan honderd stands met alles over je (moes)tuin zijn er ook lezingen (kosteloos), workshops (aan sommige zijn kosten verbonden), wildplukwandelingen en kun je zaden ruilen. De programma’s zijn ook iedere dag net een beetje anders, dus kijk vooral wat je het leukste lijkt! Zo is er op vrijdag een culinaire wildplukwandeling, op zaterdag leer je over permacultuur en zondag ontdek je alles over de bodem in je (moes)tuin. Maar echt, er is van alles wat. Het gaat over fermenteren, over hoe je een eetbaar stuk hout maakt (oke..), over slakken in je moestuin, composteren met wormen en leren over hoe je dingen kunt groeien in een kleine tuin of op een balkon. Van. Alles.

Programma de Moestuinbeurs

Praktische info

Praktische info

De Moestuinbeurs is van 22 t/m 24 maart, van 10:00 uur tot 17:00 uur. Tickets kun je alleen online bestellen, niet aan de deur. Je kunt dichtbij betaald parkeren, maar het makkelijkst is misschien eigenlijk wel de trein. Uitstappen in Baarn en instappen in de gratis pendelbus service die De Moestuinbeurs aanbiedt (gaat om de tien minuten).

Alle foodtrucks serveren vega of vegan gerechten, er is fris, bier en wijn, en het allerbeste: ze hebben een boodschappen-bewaarservice! Dan hoef je niet de hele dag met je volgeladen tas te sjouwen, maar haal je hem einde dag gewoon op.