17 oktober 2019, door Maartje

De R zit weer in de maand: op naar (de webshop van) Sep7ember Kids

17 oktober 2019, door Maartje

De R zit weer in de maand: op naar (de webshop van) Sep7ember Kids

Ah, daar gaan we weer: de R zit weer in de maand en als dat het geval is, dan kloppen we graag  aan bij het te zoete (Nederlandse) label Sep7ember Kids. Hij kwam al vaker voorbij op de gram, de plek waar we lots of moois spotten (we are only human) maar na de zoveelste verleidelijke foto van het lieflijke, wollen spul voor de kleine medemensen kun je niet anders dan doorklikken, opzoeken. En afrekenen.

Sep7ember Kids

Sep7ember Kids

Even terug: Sep7ember Kids? Yup. Dat is een slow fashion kindslabel dat alleen werkt met up cycled 100% vintage wol (hergebruik dus, duurzaam in de juiste zin van het woord). Wat doen ze dan precies? Sep7ember Kids maakt de liefste kinderjasjes, giletjes (jajajaja, vooral die giletjes, bereleuk voor meisjes én jongens) sjaaltjes (supermoeilijk om die te shoppen voor kinderen by the way), tasjes en slingers van preloved wollen dekens. Love love love.
Alles van Sep7ember Kids is uniek, handgemaakt en bijna altijd custommade. Op de webshop vind je slechts een handjevol items: dit zijn de voorraadmodellen die je zo aan kunt klikken en af kunt rekenen. Maar nog leuker is het om je door die modellen te laten inspireren en je eigen draai aan een Sep7ember Kids modelletje te geven. Beetje van dit, beetje van dat en klaar is je unieke mini-item.
Enne… Sorry… Maar er zagen op de website ook een gilet in damesmaat, beschikbaar voor pre-order. We hebben je gewaarschuwd. sep7ember