12 september 2019, door Maartje

Doe de pizzadans: Pizza Pizza Amsterdam op het westergas

12 september 2019, door Maartje

Doe de pizzadans: Pizza Pizza Amsterdam op het westergas

De URL van deze nieuwe Amsterdamse lievelings op het Westergas (ook lievelings) in Amsterdam West is pizzapizza.pizza. Kijk, dat zijn uiteraard bonuspunten to the max. Daar houdt het niet mee op: Pizza Pizza, van de makers van Radio Radio (radioradio.radio), weet feilloos waar we zin in hebben.

Pizza Pizza Amsterdam (West)

Pizza Pizza Amsterdam (West)

Wie graag de dansvloer bestormt, mag sinds een klein jaar in Amsterdam Radio Radio niet missen, een sympathiek dj-café op het Westergas (formally known as Westergasterrein) waar de muziek uberleuk is, en het publiek steevast goed gemutst. De hele boel is – thank god –  nu eens niet te overdreven hip, de beats slaan je niet om de horen (niet alleen maar tenminste, en, alleluja, er komt ook regelmatig een hitje voorbij, en daar houden we zo van). Kortom: we zijn verrukt over Radio Radio en als (let wel: als, wat ligt aan het jonge moederschap, gaat ook weer voorbij) de voetjes van de vloer gaan, dan is het steevast bij Radio Radio.

Daar krijgen we honger van, ook dat begrijpen de heren-dames van Pizza Pizza. En omdat we – nu we eindelijk weer eens de hort op zijn, onze spot op de vloer niet meer afstaan, bezorgen zij puike pizza’s (want daar hebben we het over, mocht je dat nog niet opgevallen zijn) óp de dansvloer. U leest het goed: op vrijdag en zaterdag kun je zelfs op de dansvloer, tot 24.00 uur, pizza bestellen. Nog leuker zijn de DJ’s die pizza-diner sets komen draaien: niet alleen de muziek- maar ook de pizzakeuze van platendraaiers. 

 

Maar ook de rest van de week kun je bij Pizza Pizza Amsterdam terecht. Fijn, want pizza ontbrak nog aan het aanbod op het Westergas. De zaak zit in een gebouw waar voorheen eveneens een pizzeria zat. Op het menu? De lekkerste truffelpizza van de stad onder andere, misschien wel van het land, en ook de spicy salami is om over naar huis te schrijven.