3 april 2020, door Imara Milatz

Doe je mee met de Schrale Troost Quiz van Brouwerij Troost?

3 april 2020, door Imara Milatz

Doe je mee met de Schrale Troost Quiz van Brouwerij Troost?

Maandagavond 6 april, 20:00 om precies te zijn mag je er klaar voor zitten. Waarvoor? Wat is er aan de hand op deze maandag? Well, well, well, dan wordt alweer de derde editie van De Schrale Troost Quiz gehost én georganiseerd door het fantastische Amsterdamse Brouwerij Troost (joh die zagen we niet aankomen)! Nou moeten we eerlijk toegeven dat we een paar (bier)rondes achterlopen maar maandag zitten we klaar. Op het puntje van onze stoel mét TROOST in de buurt. Voor het leukere biervertier.

De Schrale Troost Quiz

De Schrale Troost Quiz

Schrale Troost Guiz? Op een rijtje: een online pubquiz van Brouwerij Troost waarbij je in zes rondes vragen beantwoord. De supersnelle Mitchbot 9000 berekent in luttele seconden de tussenstand en uitslag van meer dan 200 teams (afgelopen maandag 209 deelnemende teams!) En: een goede quiz heeft altijd een thema en ook de derde editie ontbreekt het daar niet aan. Wat geeft er nu letterlijk leven aan onze kleine leefomgeving? Juist! Kamerplanten. Monstera’s, pannenkoekplanten, die hangende groene bladeren en wellicht een enkele prikkelende cactus. Ze komen allemaal voorbij. Doe je mee? De winnaar krijgt een speciaal Cerveza-pakket van Brouwerij Troost thuisbezorgd.

Al ben je het liefst natuurlijk vooraf al voorbereid: Troost Bier bestellen doe je hier. Met de code: SCHRALEQUIZ verdwijnen zomaar ineens de verzendkosten!

Brouwerij Troost