Nederland, Amsterdam17 november 2020, door Anna Sophie Wellink

Dr. Hauschka pop-up Beauty Boutique in Pulitzer, Amsterdam

Nederland, Amsterdam, 17 november 2020, door Anna Sophie Wellink

Dr. Hauschka pop-up Beauty Boutique in Pulitzer, Amsterdam

Pulitzer, je weet wel, dat knappe hotel aan de Prinsengracht is zo goed bezig in deze nogal 'bijzondere' tijden. Het ene initiatief na de andere komt voorbij and lord knows we love een goed initiatief! Van een jaloersmakende staycation tot aan een pop-up Beauty Boutique. Een van de kamers met een ingang aan de Prinsengracht is namelijk tijdelijk omgetoverd tot een behandelkamer. Knap gedaan is het: een oase van rust zo midden in het centrum van Amsterdam.

 

Oh en heb je het al gezien? Er blijven maar nieuwe hotels bijkomen op Bart Boekt. Pulitzer Amsterdam staat er inmiddels ook bij en daar zijn we maar wat trots op hoor. Lees hier meer

Dr. Hauschka pop-up

Dr. Hauschka pop-up

Toe aan pure ontspanning zo aan het einde van een nogal op zijn zachts uitgedrukt, ‘bijzonder’ jaar? Boek dan een behandeling bij de pop-up van Dr. Hauschka in het Pulitzer, want my oh my dit is me toch een partij lekker. Meer dan genoeg keuze ook, zo kun je kiezen uit verschillende gezichtsbehandelingen, lichaamspacking en zelfs een grote verwennerij voor je voeten.

Waarom de producten van Dr. Hauschka zo fijn zijn? De producten zijn natuurlijk, groen, eco en verantwoord. Een merk dat al ruim 50 jaar weet wat ze aan het doen zijn en echt bijdraagt met 100% natuurlijke producten.

Lees hier meer. 

 

Kijk hier voor de hotels met echt goede restaurants voor de perfecte staycation in Amsterdam of in de rest van Nederland. 

Pulitzer Staycation

Pulitzer Staycation

Heel even kort over die staycation: als je dan toch gaat voor een dosis zelf ontspanning, me time of hoe je het ook noemen wil, waarom maak je er dan niet gewoon een combinatie van?Goed idee! Een overnachting in een Generious room, 100 hotelkrediet die je kunt uitgeven aan roomservice en in het weekend zijn Jansz en Pulitzer Bar gewoon geopend en hups de volgende ochtend een treatment in de Dr. Hauschka pop-up Beauty Boutique.

 

Hoe leuk om dit cadeau te geven aan een van je loved ones. Beloof ons dan wel één ding: ga zelf ook mee!