• 17 July 2018
  • Happy New Website!
Hoe werkt deze site eigenlijk? Eenvoudig: Barts Groene Boekje gaat over duurzaamheid, Bartje over kids, Bart Bouwt over interieur en dan heb je nog Barts Kookboekje, Barts Beauty en Barts Bruiloft. Gebruik de zoekfunctie en je ziet alleen de posts van je favoriete categorie - it’s the simple life. Leuker nog: als je rechtsboven inlogt, kun je je eigen boekje creëren met alleen die tips die je wilt bewaren. Klik het hartje aan bij het adres van je voorkeur en check je persoonlijke Bart-kaart. Wil je niks missen, meld je dan aan voor de non-spam-nieuwtjes pagina.
17 July 2018
  • 02-11-2016
  • Amsterdam Centrum, Nieuw

Dum dum palace, Amsterdam

Dum dum palace, Amsterdam

Nieuwer dan nieuw: Dum Dum Palace Amsterdam. Wellicht al over gehoord? Wellicht komt het concept je wat bekend voor? Dat kan: Hot Mama Hot Catering zit namelijk achter Dum Dum Palace. Je-weet-wel van de foodfestivals. En een van de leukste, lekkerste, gezelligste cateraars van de stad. Waar we ze dan nu kunnen gaan vinden in Amsterdam? Waar anders dan de Zeedijk, de place to be voor All things Asian. Yes, we approve. Leuk weetje: Dum Dum Palace brouwt eigen bier. Panda Bier om wel te verstaan.

barts-boekje-hot-mama-hot

Een en ander moet zsm getest gaan worden, u snapt. Ze zijn al open hoor, maar houd nog even een paar dagen vol want vrijdag 4 november is de officiele opening en vanaf dan is alles tot in de dimsummetjes verzorgt. Op naar Zeedijk nummero 37. En doe de mannen de groeten. Dum Dum Palace