20 oktober 2019, door Nina van Hilst

Duurzaam kerstgeschenk: een groene kerst van Sprinklr

20 oktober 2019, door Nina van Hilst

Duurzaam kerstgeschenk: een groene kerst van Sprinklr

Heb jij ook zin in een groene kerst? Het vergt een tikkeltje brutaliteit maar de meeste bazen zullen blij zijn om getipt te worden over een origineel kerstgeschenk wat hij jullie kan geven. De leukste gifvrije online plantenwinkel (mét handige app hoe je planten in leven te houden) Sprinklr komt weer met iets creatiefs. Voor kerst krijg je dit jaar op je werk als duurzaam kerstcadeau een groene oase van Sprinklr. Mits je je baas dit artikel stuurt natuurlijk.

Een groene kerst

Een groene kerst

Die doos met etenswaren die je niet opeet kan natuurlijk al lang niet meer. Hallo verspilling. En daar doen we niet meer aan. (Beetje medelijden krijg ik dan wel weer met de mensen die zulke pakketten maken. Die doen ook maar hun best.) Een kerstgeschenk anno 2019 moet origineel zijn én als het even kan duurzaam. Bij Sprinklr bieden ze verschillende opties aan die in onze (groene) ogen erg leuk zijn. Want we worden toch allemaal blij van meer planten in huis? En met de handige app van Sprinklr leer je meteen hoe je deze nieuwe vrienden in leven houdt. Dus die ene Grinch die zegt niet van planten te houden, kan zijn/haar angst (waar dat Grinch-gedrag natuurlijk vandaan komt) eindelijk eens overwinnen. En zo een jaar vol nieuw ontdekte liefde voor planten ingaan.

Sprinklr heeft drie opties voor een groene kerst voor de medewerkers. Numero uno, een kerstpakket met planten. Van een klein pakket tot een pakket met een complete jungle. Het kan allemaal. Op de site zie je de verschillende pakketten van drie of vier gezellige groene jongens. Deze worden keurig bij eenieder thuis bezorgd, desgewenst in een pot. Scheelt na de kerstborrel ook weer ongelukken op weg naar huis met het gesjouw van het kerstpakket. Optie twee is de plantencadeaubon. Wel zo leuk om deze met een klein plantje te geven. En met de bon kan ieder een plant naar lust uitzoeken. De laatste mogelijkheid is het organiseren van een heuse planten pop-up op kantoor. Je baas geeft aan hoeveel planten je mag uitzoeken. Stel eens voor hoe gezellig dat er uit gaat zien. Heel de receptie of vergaderruimte vól met groene beauties. En iedereen die daar gezellig aan het uitzoeken is. Blijdschap gegarandeerd. En dat is precies het gevoel waarmee we kerst in willen stappen toch?